Case Kotkamills

Tavoitteiden mukaista kehitystä. Loistava asiakaspalvelu on lunastanut luottamuksen.

Yhteistyö toimii ja tavoitteet täyttyvät

Yhteistyö Kotkamillsin kanssa on kestänyt vuosia ja käsittänyt lukuisia toimeksiantoja läpi koko Tuoconin palvelutarjoaman. Kotkamillsin kanssa on toteutettu muun muassa onnistuneita suorahakuja, tutkimushankkeita ja outplacementejä.

”Yhtiönä Kotkamills on poikkeuksellisen kauaskatseinen ja se on tarvinnut säännöllisesti lisää huippuosaajia riveihinsä. Meidän tehtäväksemme on jäänyt pohtia, miten kerromme positiosta ja yrityksestä kiinnostavasti sellaisille kandidaateille, jotka eivät ole kuulleet vaikkapa Kotkamillsin kunnianhimoisesta tavoitteesta vähentää muoviroskan määrää maailmassa”, Tuoconin Toni Karlsson kertoo.

Miten Kotkamills on päätynyt valitsemaan kumppanikseen juuri Tuoconin? ”Palvelu on aina ollut enemmän kuin hintansa väärti ja asiakkaana on helppo olla. Luvattu on onnistunut ja tarpeisiin vastaava ratkaisu on löytynyt helposti. Olen tehnyt yhteistyötä Jannen ja Tonin kanssa ja voin sanoa kummankin olevan myös hyviä tyyppejä”, Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen sanoo.

”Yhtiönä Kotkamills on poikkeuksellisen kauaskatseinen ja sen on tarvinnut säännöllisesti lisää huippuosaajia riveihinsä”.

Outplacement

Kasvavan ja muuntautuvan yrityksen tarpeisiin kuuluu toisinaan myös outplacementiä ja sopeuttamista. Kotkamillsin kanssa toteutetut outplacementit ovat olleet onnistuneita niin yrityksen, kuin hakijan näkökulmasta. Vaikka jokainen uratarina on erilainen ja tarpeet vaihtelevia, Tuoconin verkottuneisuus ja näkemys työnhausta on edesauttanut onnistuneiden outplacementien toteuttamisessa. Työnantajamielikuvasta huolehtiminen myös outplacementin osalta on erityisen tärkeää Kotkamillsin tapauksessa, sillä uusia huippuosaajia halutaan houkutella myös tulevaisuudessa ja siksi on tärkeää hoitaa kaikki työsuhteen elinkaaren vaiheet arvostavasti ja ammattitaidolla.

Suorahaku

Suorahaukujen toteuttaminen Tuoconin kanssa on ollut yhteistyön ytimessä Kotkamillsin nykyisten omistajien tultua kuvaan vuonna 2015. Suorahakuja on toteutettu laajasti läpi organisaation mm. tekniseen tukeen, myynnin ja hallinnon sekä controllerin tehtäviin. Strategisesti tärkeä kartonkiliiketoiminta on vaatinut omanlaistaan osaamista, ja hakujen onnistuminen on ollut erittäin tärkeää.

Tutkimuspalvelut

Henkilöstölle ja esihenkilöille on toteutettu useita tutkimushankkeita, joissa on kartoitettu johtamista, organisaatiorakenteen toimivuutta ja työhyvinvointia. ”Olemme purkaneet tuloksia esihenkilöiden ja johtoryhmän jäsenten kesken ja Kotkamillsin puolelta on oltu kiinnostuneita kehittämään ja kehittymään. Tutkimustyö on itsellekin mielekästä, kun tietää, että löydökset otetaan osaksi arkea ja johtamista”, Tuoconin tutkimuspalvelujen johtaja Olli Ruokolainen kertoo.

Kotkamillsin juuret ulottuvat vuoteen 1872 ja se onkin vanhin edelleen toiminnassa oleva saha Suomessa. Kotkamillsin tuotantoon voit törmätä muovittomassa take away – kahvikupissa, kevytrakenteisissa huonekaluissa tai puisissa rakenteissa. Yhtiö valmistaa kestäviä ja ekologisia tuotteita, joiden avulla voidaan vastata uusiutuvien materiaalien tarpeeseen myös tulevaisuudessa.

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme