Eskolat palanneet uudistamaan henkilöstöpalvelualaa

Talouselämän Maija Tamminen haastatteli Kaupantekijät-podcastiin Tuocon Oy:n nykyisiä pääomistajia Johanna ja Mika Eskolaa. Talouselämän haastattelussa käsiteltiin sekä pariskunnan aikaisempaa Opteam Yhtiöiden määrätietoista ja menestyksekästä kasvutarinaa, joka huipentui vuonna 2017 yrityskaupan myötä sekä yrittäjäpariskunnan tuoretta paluuta henkilöstöpalvelualan uudistamisen pariin Tuocon Oy:n omistajan ja johdon roolissa.

Kuuntele haastattelu oheisesta linkistä!

https://www.talouselama.fi/uutiset/vuodet-kuluivat-perheen-kanssa-eri-kaupungeissa-sitten-mika-ja-johanna-eskola-tekivat-huippukaupat-kuuntele-podcast-sitku-elama-jai-taakse/dab2b88c-aaab-4196-9407-fb0c3bb236cf?ref=linkedin:2038

Sulje

Haastavista ajoista noustaan entistäkin voimakkaampina.

Vaikka ajat ovat juuri nyt haastavat ja emme tarkalleen tiedä mitä huominen tuo tullessaan, kasvattaa tämäkin kriisi meitä kohti huomista. Olemme selvinneet monista koitoksista aiemmin ja selviämme tästäkin. Se vaatii toki rohkeutta, lujaa tahtoa ja yhteen hiileen puhaltamista – asioita joista meidät suomalaiset tunnetaan, ja me pärjäämme, kun luotamme itseemme, ammattitaitoomme ja toisiimme.

Tuoconin osakekannasta 90 % on siirtynyt Johanna ja Mika Eskolan valmennusyrityksen omistukseen, nykyinen johto sekä työntekijät jatkavat yrityksessä. Johanna Eskola siirtyy yrityksen toimitusjohtajaksi.

Nykyisille asiakkaillemme tarjoamme samaa ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua kuten tähänkin asti, ja nyt myös laajempia palvelukokonaisuuksia kuten yritysten johdon valmennukset sekä outplacement- ja interim-palvelut. Visiomme on olla tulevaisuuden työelämän kehittäjä – luomme uusia konsepteja sekä kehitämme nykyisiä palvelemaan teitä entistäkin paremmin.

Kiinnostuitpa palveluistamme tai olet intohimoinen asiantuntija, lue meistä lisää ja ole meihin yhteydessä.

Kriisit kasvattavat meitä, eivät nujerra.

Johanna Eskola
Johanna Eskola, toimitusjohtaja

REKRYTOINNIT JA SUORAHAUT / TUTKIMUS- JA KEHITTÄMISPALVELUT / VALMENNUSPALVELUT / OUTPLACEMENT-PALVELUT / INTERIM-PALVELUT