Hybridityöhön tarttukaamme!

JUJU Works Oy ja Tuocon Oy ovat tuottaneet yhteistyössä valmennuksen, jossa valmistaudutaan uuteen normaaliin, siis hybridityöhön.

Kaikkialla on tehty hurja työ, jotta työ sujuu jotakuinkin entiseen malliin poikkeusoloista huolimatta. Kriisin ensimmäinen vaihe on takana ja elämme jo uutta arkea. Emme enää mieti ”Miten johtaisin tai tekisin töitä etänä?”, vaan miltä työn tekeminen näyttää tulevaisuudessa, kun yhdistämme työmuotojen parhaat puolet. Johto ja esimiehet pohtivat, uskallanko johtaa työtä, jota ei voi mitata perinteisin mittarein – esimerkiksi työaikaa mittaamalla? Miten organisaatioiden tärkein menestystekijä, luottamus, ilmenee ja kehittyy jatkossa? Miten yritysjohto siis voi varmistaa, että kaikki uudet, toimivat työtavat tunnistetaan ja sinetöidään arkeen?

Haluamme tarjota valmennuksen, jonka avulla varmistetaan, että tämän kevään toimivat muutokset viedään osaksi johtamiskulttuuria.

Työn hybridimalli -valmennuksessa:

  • Tunnistetaan yksilön ja yhteisön kannalta toimivimmat työkäytännöt
  • Haastetaan totuttuja työkäytänteitä silloin, kun niiden tehokkuus tai toimivuus on kyseenalaista uudessa normaalissa
  • Dokumentoidaan tämän kevään aikana tehdyt löydökset
  • Tuotetaan uudet tekemisen mittarit, joilla työssä onnistumista arvioidaan vuonna 2020
  • Hyödynnetään ”etätyöhypyn” muutosvoima itseohjautuvan organisaation luomiseksi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Johanna Eskola, Tuocon Oy

+358 40 5457 573

Mirva Maine, JUJU Works Oy

+358 40 5062 030

Sulje

Haastavista ajoista noustaan entistäkin voimakkaampina.

Vaikka ajat ovat juuri nyt haastavat ja emme tarkalleen tiedä mitä huominen tuo tullessaan, kasvattaa tämäkin kriisi meitä kohti huomista. Olemme selvinneet monista koitoksista aiemmin ja selviämme tästäkin. Se vaatii toki rohkeutta, lujaa tahtoa ja yhteen hiileen puhaltamista – asioita joista meidät suomalaiset tunnetaan, ja me pärjäämme, kun luotamme itseemme, ammattitaitoomme ja toisiimme.

Tuoconin osakekannasta 90 % on siirtynyt Johanna ja Mika Eskolan valmennusyrityksen omistukseen, nykyinen johto sekä työntekijät jatkavat yrityksessä. Johanna Eskola siirtyy yrityksen toimitusjohtajaksi.

Nykyisille asiakkaillemme tarjoamme samaa ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua kuten tähänkin asti, ja nyt myös laajempia palvelukokonaisuuksia kuten yritysten johdon valmennukset sekä outplacement- ja interim-palvelut. Visiomme on olla tulevaisuuden työelämän kehittäjä – luomme uusia konsepteja sekä kehitämme nykyisiä palvelemaan teitä entistäkin paremmin.

Kiinnostuitpa palveluistamme tai olet intohimoinen asiantuntija, lue meistä lisää ja ole meihin yhteydessä.

Kriisit kasvattavat meitä, eivät nujerra.

Johanna Eskola
Johanna Eskola, toimitusjohtaja

REKRYTOINNIT JA SUORAHAUT / TUTKIMUS- JA KEHITTÄMISPALVELUT / VALMENNUSPALVELUT / OUTPLACEMENT-PALVELUT / INTERIM-PALVELUT