Kotkamills. Kotkasta kajahtaa.

Kuluttajapakkauskartongin kysyntä on kasvanut voimakkaasti maailmalla. Kotkamillsin erinomainen tuote yhdistettynä erinomaiseen johtamiseen on tuottanut tulosta. Henkilöstö on sitoutunutta ja omatoimista. Tuocon on tukenut Kotkamillsin menestystä järjestämällä täydentävää osaamista suorahaun keinoin sekä tuottamalla tilannetietoa päätöksenteon tueksi räätälöidyin tutkimuspalveluin niin asiakkaiden, henkilöstön, esimiestyön kuin johtamisenkin näkökulmista. On ollut ilo olla mukana rakentamassa tätä menestystarinaa.

Kotkamillsin henkilöstöjohtaja Jyri Lipon päällimmäisiä ajatuksia Tuoconin toteuttaman toimeksiannon jäljiltä. 

Annoimme jälleen kerran haastavan toimeksiannon, josta Tuocon selvisi hyvin arvosanoin. Yhteistyö toimii oikein hyvin. 

Ohessa tuoreita kuulumisia Kotkan Game Changerilta Kauppalehden sivuilla.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kotkamillsin-tehdas-takoo-ennatyksia-ja-tyontekijat-ovat-ottaneet-koronan-vuoksi-lisaa-vastuuta-kaikista-asioista-ei-kysyta-nyt-esimiehelta-neuvoa-tai-hyvaksyntaa/48c7b951-bbde-409f-86c1-60e84cbf402e

Sulje

Haastavista ajoista noustaan entistäkin voimakkaampina.

Vaikka ajat ovat juuri nyt haastavat ja emme tarkalleen tiedä mitä huominen tuo tullessaan, kasvattaa tämäkin kriisi meitä kohti huomista. Olemme selvinneet monista koitoksista aiemmin ja selviämme tästäkin. Se vaatii toki rohkeutta, lujaa tahtoa ja yhteen hiileen puhaltamista – asioita joista meidät suomalaiset tunnetaan, ja me pärjäämme, kun luotamme itseemme, ammattitaitoomme ja toisiimme.

Tuoconin osakekannasta 90 % on siirtynyt Johanna ja Mika Eskolan valmennusyrityksen omistukseen, nykyinen johto sekä työntekijät jatkavat yrityksessä. Johanna Eskola siirtyy yrityksen toimitusjohtajaksi.

Nykyisille asiakkaillemme tarjoamme samaa ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua kuten tähänkin asti, ja nyt myös laajempia palvelukokonaisuuksia kuten yritysten johdon valmennukset sekä outplacement- ja interim-palvelut. Visiomme on olla tulevaisuuden työelämän kehittäjä – luomme uusia konsepteja sekä kehitämme nykyisiä palvelemaan teitä entistäkin paremmin.

Kiinnostuitpa palveluistamme tai olet intohimoinen asiantuntija, lue meistä lisää ja ole meihin yhteydessä.

Kriisit kasvattavat meitä, eivät nujerra.

Johanna Eskola
Johanna Eskola, toimitusjohtaja

REKRYTOINNIT JA SUORAHAUT / TUTKIMUS- JA KEHITTÄMISPALVELUT / VALMENNUSPALVELUT / OUTPLACEMENT-PALVELUT / INTERIM-PALVELUT