Maailman parhaita paperi- ja kartonkikoneita

Yhdessä Bellmer Finlandin kanssa katsomme tulevaisuuteen ja suunnittelemme vuosille 2021 – 2022 toimenpiteitä kasvun vahvistamiseksi. Tulevan suunnittelu on olennainen osa menestyksekästä liiketoimintaa ja jatkoa yli seitsemän vuotta kestäneelle yhteistyölle. Nyt on on erinomainen tilaisuus kasvattaa markkinaosuutta ja vahvistaa organisaation osaamista sekä tuotantokykyä. Näinä aikoina on erityisen hienoa, että Bellmer Finlandin tilauskanta on vahva. Tilanne suosii rohkeaa. Pelkkä suunnittelu ei kuitenkaan riitä – tulevaisuuden menestys vaatii tekijänsä ja tässä Tuocon on Bellmerin apuna.

”Voit unelmoida, luoda, suunnitella ja rakentaa maailman hienoimmat paikat, mutta tarvitset ihmisiä unelmiesi toteuttamiseen.” – Walt Disney 

Tavoitteiden mukaista tekemistä

Epävarmuutta aiheuttavat rajoitustoimet ja maailmantalouden kehitys. Kun ajat ovat epävarmat on viisautta varautua vaihtoehtoisin skenaarioin tulevaan. Kun varautuu erilaisiin kehityskulkuihin on valmis toimimaan tilanteen vaatimalla tavalla. Kaikissa taloudellisissa skenaarioissa on voittajia. Tuocon ja Bellmer Finland tekevät kovasti töitä kuuluakseen voittavaan joukkoon. Bellmer Finland kehittää, valmistaa ja myy maailman parhaat paperi- ja kartonkikoneiden perälaatikot.  Tuocon puolestaan hakee Bellmerille maailman parhaat työntekijät. Yhtiöitä yhdistää halu palvella asiakkaita parhailla tuotteilla ja palveluilla. Tavoitteena on kasvaa kannattavasti ja kehittyä jatkuvasti. Yhteistyöllä menestytään.

Tulevaisuus näyttää hyvältä. Rakennamme yhdessä menestystarinoita.

Sulje

Haastavista ajoista noustaan entistäkin voimakkaampina.

Vaikka ajat ovat juuri nyt haastavat ja emme tarkalleen tiedä mitä huominen tuo tullessaan, kasvattaa tämäkin kriisi meitä kohti huomista. Olemme selvinneet monista koitoksista aiemmin ja selviämme tästäkin. Se vaatii toki rohkeutta, lujaa tahtoa ja yhteen hiileen puhaltamista – asioita joista meidät suomalaiset tunnetaan, ja me pärjäämme, kun luotamme itseemme, ammattitaitoomme ja toisiimme.

Tuoconin osakekannasta 90 % on siirtynyt Johanna ja Mika Eskolan valmennusyrityksen omistukseen, nykyinen johto sekä työntekijät jatkavat yrityksessä. Johanna Eskola siirtyy yrityksen toimitusjohtajaksi.

Nykyisille asiakkaillemme tarjoamme samaa ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua kuten tähänkin asti, ja nyt myös laajempia palvelukokonaisuuksia kuten yritysten johdon valmennukset sekä outplacement- ja interim-palvelut. Visiomme on olla tulevaisuuden työelämän kehittäjä – luomme uusia konsepteja sekä kehitämme nykyisiä palvelemaan teitä entistäkin paremmin.

Kiinnostuitpa palveluistamme tai olet intohimoinen asiantuntija, lue meistä lisää ja ole meihin yhteydessä.

Kriisit kasvattavat meitä, eivät nujerra.

Johanna Eskola
Johanna Eskola, toimitusjohtaja

REKRYTOINNIT JA SUORAHAUT / TUTKIMUS- JA KEHITTÄMISPALVELUT / VALMENNUSPALVELUT / OUTPLACEMENT-PALVELUT / INTERIM-PALVELUT