Onnittelut opintien kulkijoille!

Kaikkien tuoconilaisten puolesta toivotan lämpimästi onnea jokaiselle lukuvuotensa päättävälle ja erityisesti kouluistaan valmistuville tulevaisuuden tekijöille!

Itse olen oivaltanut kouluvuosien ja valmistumisten jälkeen, että kaikki nuorena saatu oppi kehittyy, jalostuu ja syventyy läpi elämän. Mitä enemmän aikaa jonkin asian oppimisesta kuluu, sitä useammasta eri näkökulmasta kyseistä asiaa pystyy tarkastelemaan ja sitä laajemmin elämän iso kuva avautuu.

Ohessa muutamia mieltä ylentäviä viisaita ajatuksia näin juhlan aattona sekä tunnelmia Tuoconin väen omista valmistujaisjuhlista menneiltä vuosilta.

Kevätjuhlaterveisin,

Olli

Ei huolta ois nyt laisinkaan,
kun viikset vain sais kasvamaan,
kun nuor´on ylioppilas!

– Aleksis Kivi –

Jos osaa jotakin ja
ymmärtää sen läpikotaisin,
näkee ja ymmärtää
paljon muutakin.

– Vincent Van Gogh –

Kuka tahansa voi tietää. Tarkoitus on ymmärtää.

– Albert Einstein –

Ja sokerina pohjalla.

Mitä tulisi elämästä, ellei meillä olisi rohkeutta yrittää mitään?

– Vincent Van Gogh –
Sulje

Haastavista ajoista noustaan entistäkin voimakkaampina.

Vaikka ajat ovat juuri nyt haastavat ja emme tarkalleen tiedä mitä huominen tuo tullessaan, kasvattaa tämäkin kriisi meitä kohti huomista. Olemme selvinneet monista koitoksista aiemmin ja selviämme tästäkin. Se vaatii toki rohkeutta, lujaa tahtoa ja yhteen hiileen puhaltamista – asioita joista meidät suomalaiset tunnetaan, ja me pärjäämme, kun luotamme itseemme, ammattitaitoomme ja toisiimme.

Tuoconin osakekannasta 90 % on siirtynyt Johanna ja Mika Eskolan valmennusyrityksen omistukseen, nykyinen johto sekä työntekijät jatkavat yrityksessä. Johanna Eskola siirtyy yrityksen toimitusjohtajaksi.

Nykyisille asiakkaillemme tarjoamme samaa ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua kuten tähänkin asti, ja nyt myös laajempia palvelukokonaisuuksia kuten yritysten johdon valmennukset sekä outplacement- ja interim-palvelut. Visiomme on olla tulevaisuuden työelämän kehittäjä – luomme uusia konsepteja sekä kehitämme nykyisiä palvelemaan teitä entistäkin paremmin.

Kiinnostuitpa palveluistamme tai olet intohimoinen asiantuntija, lue meistä lisää ja ole meihin yhteydessä.

Kriisit kasvattavat meitä, eivät nujerra.

Johanna Eskola
Johanna Eskola, toimitusjohtaja

REKRYTOINNIT JA SUORAHAUT / TUTKIMUS- JA KEHITTÄMISPALVELUT / VALMENNUSPALVELUT / OUTPLACEMENT-PALVELUT / INTERIM-PALVELUT