Suorahaun avulla työnantajamielikuva näkyväksi

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.

Kollegani Toni Karlsson kirjoitti hiljattain muistutuksena työnantajille, kuinka työnantajamielikuva on jokaisen yrityksen menestystekijä .

Hyvä työnantajamielikuva ei luonnollisesti ole itsestäänselvyys. Myöskään sen selvittäminen rekrytointien kannalta tavoitellulta kohderyhmältä ei onnistu ilman yksilötasoisen keskustelun käymistä. Jos työnantajamielikuvaa selvitetään vain nykyisiltä työntekijöiltä tai yrityksestä valmiiksi kiinnostuneilta henkilöiltä, saadaan selville ainoastaan kaunis ja kiiltävä osatotuus.

Dialogi työnantajan ja soveltuvimpien (organisaation ulkopuolisten) alan ammattilaisten välillä keskinäisistä odotuksista on äärimmäisen arvokasta ja tarpeellista. Samaan hengenvetoon täytyy todeta, että sen toteutuminen vaatii osaavia resursseja. Hyvä suorahakukumppani pystyy vastaamaan tähän tarpeeseen.

Rekrytoiva esihenkilö – tiedätkö sinä minkälaisena työnantajana organisaatiosi nähdään tavoittelemiesi ammattilaisten silmin?

Muistathan, että suorahakupalvelu on:

  • Tarkkaa tarvekartoitusta ja konkreettista profilointia,
  • Työnantajan resurssien käytön tehokkuudesta huolehtimista, 
  • Sopivimpien ammattilaisten aktivointia, vaikka työpaikan vaihtaminen ei olisi ollut mielessä
  • Kaksisuuntaista keskustelua ja ajatustenvaihtoa työvoiman ja työnantajien välillä
  • Täsmällinen työkalu sekä työvoiman löytämiseen, että työnantajamielikuvan selvittämiseen
  • Korkeaa osaamistasoa vaativaa asiantuntijapalvelua. Valitse kumppanisi siis huolella.

Suorahakupalvelu tarjoaa organisaatioille mahdollisuuden käydä arvokasta dialogia tavoiteltavan kohderyhmän henkilöiden kanssa, riippumatta siitä ovatko he aktiivisesti vaihtamassa työpaikkaa vai eivät. Ja muistathan, että Tuoconin henkilöstöpalveluiden valikoimaa täydentävät tutkimuspalvelut yli kymmenen vuoden kokemuksella. Seuraavan suorahaun yhteydessä voimme halutessasi kartoittaa työnantajamielikuvanne tavoitellun kohderyhmän keskuudessa.

Kerron mielelläni aiheesta tarkemmin.

Olli Ruokolainen

Johtaja, tutkimuspalvelut

+358 50 411 3991

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme