TIEDOTE – Ammattijohtaja.fi vaihtaa omistajaa

Ammattijohtaja.fi siirtyy saman sateenvarjon alle Tuocon Oy:n kanssa 

Ammattijohtaja.fi on useiden vuosien ajan menestyksekkäästi auttanut lukuisia yrityksiä strategian kirkastamisessa ja määrittämisessä. Lisäksi Ammattijohtaja.fi tarjoaa verkkovalmennuksia johtamisesta, strategiasta sekä markkinoinnista. Ammattijohtaja.fi yrittäjä Tero Puranen haluaa jatkossa tarjota nykyisille ja uusille asiakkailleen kokonaisvaltaisempaa palvelua ja osaamista. 

Tämän mahdollistaen Ammattijohtaja.fi palvelut ovat siirtyneet liiketoimintakaupalla saman sateenvarjon alle henkilöstön kasvattamiseen, kehittämiseen ja sopeuttamiseen erikoistuneen Tuocon Oy:n kanssa. 

Tero Purasesta Head of Growth koko konsernille 

Liiketoimintakaupan myötä ammattijohtaja.fi kuuluu samaan konserniin Tuocon Oy:n sekä Ziirto Oy:n kanssa. Tero Puranen on nimitetty konsernin Head of Growth tehtävään vastuualueena konserniyhtiöiden myynnin alkupään toiminnot ja kasvun mahdollistaminen. 

”Olen kaivannut isompia hartioita oman yksinyrittäjyyden tueksi. Tämä on loistava mahdollisuus kasvattaa ammattijohtaja.fi palvelua sekä hyödyntää omaa osaamistani laaja-alaisemmin” kommentoi Tero Puranen tuoreeltaan liiketoimintakauppaa. 

“Tämän liiketoimintakaupan myötä meidän toimintamme saa joukkoonsa timanttisen tekijän, jonka suuri intohimo markkinoinnin ja myynnin viemisestä täysin uudelle tasolle sytyttää ympärillä olevat ihmisetkin, ajattelemaan asioita uudesta näkökulmasta” toteaa Johanna Eskola. 

Lisätietoja: 

Johanna Eskola, toimitusjohtaja, Tuocon Oy 

+358 40 5457573 / johanna.eskola@tuocon.fi 

Tero Puranen, Head of Growth, Tuocon Oy / Ziirto Oy 

+358 400 399361 / tero.puranen@tuocon.fi 

Tuocon on suomalainen henkilöstöalan yritys, jonka menestys perustuu yhdistelmään vankkaa osaamista ja maailmanluokan asiakaspalvelua. Olemme edelläkävijä ja rohkea uudistaja, jonka asiakkaana on helppo olla. Tarjoamme palveluita liiketoiminnan kasvattamisen, kehittämisen ja sopeuttamisen tarpeisiin – käsityön tarkkuudella. Me lupaamme tehdä aina hieman enemmän, yksilön ja yrityksen tavoitteet huomioiden. 

Ziirto on mutkaton ja käytännön läheinen kumppani logistiikan suunnitteluun ja kehittämiseen. Ziirto on erikoistunut sisä- ja ulkologistiikan sujuvoittamiseen ja kokonaisvaltaiseen tuotannon tehostamiseen yrityksissä, joiden ydinliiketoiminta on tuotteiden valmistus tai tukkukauppa. Kun jokainen sekunti maksaa ja turhan työn määrä aiheuttaa harmaita hiuksia, me tulemme avuksi – hetkeksi tai pidemmäksi aikaa.  

Ammattijohtaja.fi on useiden vuosien ajan menestyksekkäästi auttanut lukuisia yrityksiä strategian kirkastamisessa ja määrittämisessä. Lisäksi Ammattijohtaja.fi tarjoaa verkkovalmennuksia johtamisesta, strategiasta sekä markkinoinnista.   

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme