TIEDOTE – Tuoconin kasvutarina jatkuu 

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.

Lehdistötiedote 5.9.2023 

julkaisuvapaa heti 

Ripa Pasanen Tuocon virallinen

Onnea Tampere ja Pirkanmaa!

Yli 13 vuotta ensiluokkaista asiakaskokemusta suorahakupalveluissa tarjonnut Tuocon toteuttaa kasvustrategiaansa. Tuocon on matkalla kohti merkittävää valtakunnallista roolia, selvitystyö kohti kansainvälistä toimijuutta on aloitettu.  Tänä päivänä Tuocon toimii johdon ja HR:n strategisena kumppanina, kun kyse on henkilöstön kasvattamisesta, kehittämisestä tai sopeuttamisesta. 

Osuvampia ja pysyvämpiä rekrytointeja Pirkanmaalla

Tuoconin tavoitteena on olla lähellä asiakkaita ja ymmärtää asiakkaiden markkinat ja toimintaympäristö. Nyt Tuocon löytyykin jo kahdeksalta paikkakunnalta. Tampereella Tuocon on toiminut jo vuodesta 2021, nyt syyskuun alussa Tuoconin Tampereen toimisto sai uuden suorahakuosaajan.  

Suorahakuosaaja, headhunter Ripa Pasanen liittyi osaksi Tuoconin timanttista tiimiä. 

Ripa tekee ammattimaista asiakastyötä asiakasta kunnioittaen, siitä antavat kiitosta niin prosesseissa mukana olevat kandidaatit kuin rekrytoivat yrityksetkin. Olikin hienoa, että saimme Ripan tiimiimme. Tiedämme, että Pirkanmaalla yritykset arvostavat paikallisuutta sekä huippulaatua ja näitä kumpaakin me pystymme Tampereella ja koko Pirkanmaalla tarjoamaan. Näiden lisäksi yrityskulttuurin ymmärtäminen varmistaa onnistumisen. Tuoconin laaja palveluvalikoima varmistaa sen, että pystymme toimimaan aitona kumppanina asiakkaidemme muuttuvissa tilanteissa läpi Suomen”, Eskola kertoo. 

”Tuoconin laadukas tekeminen ja hiotut prosessit tekivät minuun vaikutuksen. Asiakaslupaus, jossa kerrotaan aidosti Tuoconin tavasta toimia voitokkaiden edelläkävijöiden puolesta on minusta tämän liiketoiminnan ydin. Tuoconin halu luoda parempaa ja voittavaa työelämää ovat myös itselleni tärkeitä asioita. Pidän myös siitä, että tutkitaan ja ymmärretään työelämän menestysvaatimuksia. Odotan suurella innolla, että pääsen kunnolla vauhtiin Tuoconin matkassa, meillä on paljon kauppaa voitettavana Pirkanmaalla ja koko Suomessa”, toteaa Pasanen.  

Tuoconin toimipisteitä löytyy Vantaalta, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä, Imatralta, Oulusta, Rovaniemeltä ja Kuopiosta. Tuocon tulee haastamaan alan isot toimijat henkilökohtaisella palvelulla, ensiluokkaisella asiakaskokemuksella ja ketteryydellä. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaidemme mukana luomassa parempaa ja voittavaa työelämää. 

Tuocon on pitkäaikaisten asiakkaidensa keskuudessa tunnettu erinomaisista suorahaku- ja rekrytointipalveluistaan. Saman katon alta löytyvät myös henkilöstön osaamisen kehittämiseen esihenkilö- ja johtoryhmävalmennukset, muutosvalmennukset, coaching sekä työsuhteen loppuvaiheen palveluista outplacement-palvelut. Interim-asiantuntija- ja johtajavuokraus on kasvava liiketoiminta-alueemme. 

Lisätietoja: 

Johanna Eskola, Toimitusjohtaja  

+358 40 5457 573  

johanna.eskola@tuocon.fi 

Kati Tanninen, Ketjujohtaja 

+358 40 752 2357 

kati.tanninen@tuocon.fi 

Ripa Pasanen, Headhunter  

+358 45 695 2495  

ripa.pasanen@tuocon.fi 

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme