TIEDOTE – Tuoconin kasvutarina jatkuu 

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.

Lehdistötiedote 7.8.2023 

julkaisuvapaa heti 

Onnea Kuopio ja Pohjois-Savo!  

Yli 13 vuotta ensiluokkaista asiakaskokemusta suorahakupalveluissa tarjonnut Tuocon toteuttaa kasvustrategiaansa. Tuocon on matkalla kohti merkittävää valtakunnallista roolia, selvitystyö kohti kansainvälistä toimijuutta on aloitettu. Tänä päivänä Tuocon toimii johdon ja HR:n strategisena kumppanina, kun kyse on henkilöstön kasvattamisesta, kehittämisestä tai sopeuttamisesta.

Osuvampia ja pysyvämpiä rekrytointeja – nyt lähempänä asiakkaita myös Kuopiossa

Tuoconin tiimi kasvoi jälleen yhdellä uudella timanttisella ammattilaisella. Suorahakuosaaja, asiakaskohtaamisten ammattilainen, soveltuvuusarviointien tekijä, monipuolinen myynnin prosessien osaaja, Mika Herlin aloitti Tuoconin tiimissä elokuun alussa. Suorahaku ja siihen liittyvät osaamiset ovat Herlinin syvintä vahvuutta. Useat soveltuvuus- ja henkilöarviointilisenssit sekä psykologiliiton uunituore sertifikaatti todistavat sen, että suorahakuosaamista ja kokemusta löytyy. Herlin vahvistaa Tuoconin jo ennestään laajaa palveluportfoliota.

Tuoconin toimitusjohtaja Johanna Eskolan mukaan laajentuminen Kuopioon ja Pohjois-Savoon on Tuoconin kasvustrategian mukaisesti suunniteltu askel. ”Tavoitteenamme on olla lähellä asiakkaitamme ja ymmärtää paikallista yrityskulttuuria. Tuoconin laaja palveluvalikoima varmistaa sen, että pystymme toimimaan aitona kumppanina asiakkaidemme muuttuvissa tilanteissa. Mika tuo tiimiimme huikean suorahakuosaamisen lisäksi alueen asiakastuntemusta. Ensiluokkainen asiakaskokemus on meille tärkeää ja asiakaslupauksestamme pidämme kiinni. Tällä hetkellä Tuoconin toimisto löytyy jo kahdeksalta paikkakunnalta”, Eskola ylpeänä laskee.

”Tuoconin intohimo haastaa toimialan suurimmat toimijat herätti minussa vahvaa paloa liittyä mukaan tälle yhteiselle matkalle. Yrityksen halu pitää asiakas, sekä asiakaspalvelu kaiken toiminnan keskiössä resonoi omien arvojeni kanssa ja on aina ollut myös oman toimintani ytimessä. Tuocon vakuutti minut ammattitaitoisella otteellaan ja aidolla halulla kehittää yrityksen palveluista parhaiten asiakkaille lisäarvoa tuottavia. Näin tulemme tulevaisuudessakin toteuttamaan onnistuneita rekrytointeja työelämää parantaen, sekä työsuhteiden elinkaaria pidentäen. Odotan innolla tulevaa ja on mahtavaa päästä jalkauttamaan omaa ammattitaitoa Tuoconin olemassa oleville, sekä uusille asiakkaille niin Pohjois-Savon alueella, kuin valtakunnallisestikin”, toteaa Herlin.

Tuoconin toimipisteitä löytyy Vantaalta, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä, Imatralta, Oulusta, Rovaniemeltä ja nyt siis myös Kuopiosta. Tuocon tulee haastamaan alan isot toimijat henkilökohtaisella palvelulla, ensiluokkaisella asiakaskokemuksella ja ketteryydellä. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaidemme mukana luomassa parempaa ja voittavaa työelämää.

Tuocon on pitkäaikaisten asiakkaidensa keskuudessa tunnettu erinomaisista suorahaku- ja rekrytointipalveluistaan. Saman katon alta löytyvät myös henkilöstön osaamisen kehittämiseen esihenkilö- ja johtoryhmävalmennukset, muutosvalmennukset, coaching sekä työsuhteen loppuvaiheen palveluista outplacement-palvelut. Interim-asiantuntija- ja johtajavuokraus on kasvava liiketoiminta-alueemme.

Lisätietoja:

Johanna Eskola, Toimitusjohtaja

+358 40 5457 573

johanna.eskola@tuocon.fi

Mika Herlin, Seniorikonsultti, Aluepäällikkö 

+358 50 4167617 

mika.herlin@tuocon.fi  

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme