TIEDOTE – Tuoconin uusin partneri aloittaa toukokuun alussa

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.

Onnea Oulu! Tuoconin Oulun toimistolle timanttinen tekijä toukokuun alussa!

Ratkaisukeskeinen ja ihmisläheinen valmentaja Ouluun

Yli 10-vuotta ensiluokkaista asiakaskokemusta suorahakupalveluissa tarjonnut Tuocon toteuttaa kasvustrategiaansa. Tuocon on matkalla kohti merkittävää valtakunnallista roolia, selvitystyö kohti kansainvälistä toimijuutta on aloitettu. Tänä päivänä Tuocon toimii johdon ja HR:n strategisena kumppanina, kun kyse on henkilöstön kasvattamisesta, kehittämisestä tai sopeuttamisesta.

Tuoconin toimitusjohtaja Johanna Eskola näkee Tuoconin tulevaisuudessa isoja mahdollisuuksia: ”Kasvustrategiamme etenee. Ensiluokkainen asiakaskokemus on meille tärkeää, siksi on hienoa, että pääsemme uusien toimistojemme kautta myös fyysisesti lähemmäksi asiakkaitamme.  Tällä hetkellä Tuoconin toimisto löytyy jo kuudelta paikkakunnalta. Toukokuun alussa saamme Oulun yksikköömme huikean timanttisen ammatticoachin, Päivi Kennilän. Haluamme olla läsnä Pohjois-Pohjanmaan sekä Pohjois-Suomen yrityskentällä.”

”Tämä on hieno mahdollisuus ja lähden innolla viemään Tuoconin sanomaa eteenpäin täällä Oulun ja Pohjois-Suomen alueella. Tuoconin toiminnan peruspilarit, laatu, luottamuksellisuus ja läsnäolo ovat asioita, joihin itse uskon vahvasti ja ne tekivät minuun heti vaikutuksen myös Tuoconin toiminnassa. Ihmisläheisyys, ratkaisukeskeisyys, vuorovaikutus, jatkuva kehittyminen ja tiedolla johtaminen ovat minulle valmentajana tärkeitä ja Tuoconin palveluissa nämä toteutuvat hienosti.” Kennilä kertoo.

”Olen koulutukseltani hallintotieteiden maisteri sekä sertifioitu coach. Koulutuksen lisäksi taustani kouluttamistehtävissä, uravalmentajana sekä yrittäjänä tuo minulle laajan osaamisen sekä vahvan pohjan tukea yrityksiä erilaisissa tilanteissa. Alueemme yritysten menestyminen on minulle tärkeää ja haluan olla mukana kehittämässä Oulun ja Pohjois-Suomen elinkeinoelämää. Olen laajasti verkostoitunut ja minuun voikin olla aina yhteydessä. Saamme varmasti mielenkiintoisia projekteja aikaan yhdessä.” Kennilä kertoo innostuneesti.

Työnantajien kannattaa panostaa sekä työnantajabrändiin että työntekijäkokemukseen jo työnhakuvaiheesta lähtien tavoittaakseen parhaat tekijät ja varmistaakseen pysyvyyttä henkilöstössään. Ulkopuolista asiantuntijakumppania kannattaa käyttää, jotta oma aika jää käytettäväksi omiin ydintehtäviin. Valitsemalla Tuoconin asiantuntijakumppaniksenne, pystyt luottamaan palvelun laatuun ja tuloksellisuuteen. Yhdessä löydämme varmasti teidän organisaatiotanne parhaiten tukevat palvelukokonaisuudet!

Tuoconin toimipisteitä löytyy Vantaalta, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä, Imatralta ja Oulusta. ”Oulun toimistomme sijaitsee Technopoliksen Kontinkankaan yksikössä, tervetuloa tutustumaan minuun sekä Tuoconin toimintaan.” Kennilä muistuttaa.

Tuocon on pitkäaikaisten asiakkaidensa keskuudessa tunnettu erinomaisista suorahaku- ja rekrytointipalveluistaan. Interim asiantuntija- ja johtajavuokraus kasvattaa osuuttaan. Saman katon alta löytyvät myös henkilöstön osaamisen kehittämiseen esihenkilövalmennukset, johtoryhmävalmennukset, muutosvalmennukset, myynnin valmennukset sekä coaching. Työsuhteen loppuvaiheen palveluista sopeuttamisen palvelut kuuluvat myös työsuhteen elinkaaren palveluihin.

Lisätietoja:

Johanna Eskola, toimitusjohtaja

+358 40 5457 573

johanna.eskola@tuocon.fi

Kati Tanninen, ketju- ja palvelujohtaja

+358 40 7522 357

kati.tanninen@tuocon.fi

Päivi Kennilä, partner Oulu

+358 40 1691 796

paivi.kennila@tuocon.fi

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme