TIEDOTE – Uusi partneri Helsinkiin

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.
Jukka Lahdelma ja Johanna Eskola allekirjoitustilaisuus

Lisää suorahakuosaamista Tuoconin partneriverkostoon

Tuocon hakee strategiansa mukaisesti määrätietoista kasvua ja täydentää toimialaosaamistaan IT-markkinoiden suuntaan. Tuoconin partneriketju on kasvanut viimeisen vuoden aikana voimakkaasti ja olemme iloisia saadessamme Jukka Lahdelman vahvistamaan suorahakuosaamista.

Jukka Lahdelmalla on pitkä ja monipuolinen kokemus erityisesti IT-alan myynnin johtamiseen liittyvistä tehtävistä ja asiakkuuksien hoidosta. Jukka aloitti Tuoconin partnerina syyskuun alussa.

Jukka on toiminut suorahakujen parissa jo pidemmän aikaa omassa yrityksessään.

  • ”Koin Tuoconin brändin ja palvelutarjooman sekä tekemisen meiningin houkuttelevaksi. Pystyn tuomaan omalta osaltani mm. IT-alan toimialaosaamista ja Tuocon on taas kasvuhakuinen yritys, jossa on hyvä tekemisen henki. Kasvuun tarvitaan ihmisiä ja odotan suurella mielenkiinnolla, miten pystyn omalta osaltani kehittämään asiakassuhteita ja mahdollistamaan asiakasyritysten kasvua oikeiden ihmisen avulla.”

Ennen Tuoconin partneriksi liittymistä Jukka ehti toimia suorahakujen parissa omassa yrityksessään. Sitä aiemmin IT-ala tuli tutuksi reilun 20 vuoden aikana. Monissa liemissä keitetty kokenut myynnin ja asiakassuhteiden kehittäjä rentoutuu remontoinnin ja rakentamisen parissa sekä nauttimalla elokuvaklassikoista.

Tuoconin toimitusjohtaja Johanna Eskola ja koko Tuoconin väki toivottavat Jukan tervetulleeksi mukaan löytämään parhaat ammattilaiset parhaille asiakkaille.

Tuocon on 2010 perustettu suorahaku- ja interim-palveluita, sekä johtamisen valmennuksia tarjoava henkilöstöpalvelualan yritys. Liikevaihtomme oli 2021 1,54 miljoonaa euroa ja toimimme valtakunnallisesti kuudella paikkakunnalla. Laatutakuulla varustettu suorahakumme on tunnetuin palvelumme. Yrityksen omistus on sataprosenttisesti suomalainen.

Lisätietoja:

Johanna Eskola, toimitusjohtaja

+358 40 5457 573

johanna.eskola@tuocon.fi

Kati Tanninen, ketju- ja palvelujohtaja

+358 40 7522 357

kati.tanninen@tuocon.fi

Jukka Lahdelma, partner Helsinki

+358 400 781 411

jukka.lahdelma@tuocon.fi

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme