TIEDOTE – Uusi partneri Rovaniemelle

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.
Sami Mustonen Tuocon

Suorahausta apua osaajapulaan – yli 80 % hauista tehdään julkisuudelta piilossa.

Osaavan työvoiman löytäminen on haasteena monella rovaniemeläisellä yrityksellä. Monella yrityksellä olisi töitä tarjolla, mutta syystä tai toisesta niistä ei aina voida tuoda julkisuuteen.

”Jopa arviolta 80 prosenttia työpaikoista on ns. hiljaisessa haussa. Keinoa hyödynnetään mm. suorahaussa (headhunting), koska parhaat tekijät löytyvät hyvin usein muualta, joskus hyvinkin yllättävistä paikoista”, Sami Mustonen toteaa.

”Joskus tästä puhutaan kohtaanto-ongelmana, osaajan ja työnantajan yhteen saattamisen vaikeudesta. Usein kuulee puhuttavan, että tällä hetkellä on työntekijän markkinat. Kun tähän lisätään se, ettei tekijän saaminen riitä, vaan pitäisi saada paras tekijä ja osaaja, moni työnantaja on ryhtynyt hyödyntämään suorahakua tavoittaakseen parhaat osaajat ympäri Suomen. Tänä päivänä ei ole enää poikkeuksellista, että esimerkiksi rovaniemeläisen yrityksen talousjohtaja tekee töitä etänä, käyden ehkä kerran kuukaudessa pohjoisen pääkonttorilla. Viimeiset vuodet ovat vauhdittaneet uusia toimintatapoja erityisesti tietotyön ja vastuuasemassa olevien kohdalla. Tämä on kokemukseni mukaan yllättävän usein kääntämätön kivi uutta tekijää etsiessä, molemmin puolin pöytää. Siksi kannustankin kaikkia osapuolia ainakin pohtimaan vaihtoehtoa”, Mustonen jatkaa.

Onnea Rovaniemi – Sami Mustonen liittyi partnereiden kasvavaan joukkoon

Tuocon hakee strategiansa mukaisesti määrätietoista kasvua ja laajentaa palvelutarjontaansa Rovaniemen suuntaan. Rovaniemi on jo Tuoconin seitsemäs toimipiste. Tuoconin partneriketju on kasvanut viimeisen vuoden aikana voimakkaasti ja olemme iloisia saadessamme Sami Mustosen vahvistamaan suorahakuosaamista.

Sami Mustosen uraa voisi kuvata sanalla monipuolinen; olympiamitalistista menestyneeksi ammattivalmentajaksi, ja sieltä suorahaun ja johtamisen monisosaajaksi. Sami aloittaa Rovaniemellä Tuoconin partnerina 1. marraskuuta. Sami on toiminut suorahaun ja rekrytointien parissa jo pidemmän aikaa.

”Koin Tuoconin tavoitteellisuuden, ketjun tuen ja kasvun houkuttelevaksi. Tuon mukanani monipuolista osaamista kansainvälisistä tehtävistä ja Tuocon on kasvuhakuinen yritys. Kasvuun tarvitaan ihmisiä, ja odotan kovasti, miten pystyn mahdollistamaan asiakasyritysten kasvua oikeiden ihmisen avulla.”

”On mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä Samin tasoisen ammattilaisen kanssa. Nähdä ja kuulla, mitä korkean tason tavoitteellisuus on tarkoittanut urheilun saralla ja miten voimme siirtää siitä opit liiketoimintaan. Olen varma, että kuulemme Samista vielä paljon.” Tuoconin toimitusjohtaja Johanna Eskola toteaa.

Koko Tuoconin väki toivottaa Samin tervetulleeksi mukaan auttamaan asiakkaita löytämään parhaat ammattilaiset parhaille asiakkaille.

Tuocon on 2010 perustettu suorahaku- ja interim-palveluita, sekä johtamisen valmennuksia tarjoava henkilöstöpalvelualan yritys. Liikevaihtomme oli 2021 1,54 miljoonaa euroa ja toimimme valtakunnallisesti seitsemällä paikkakunnalla. Laatutakuulla varustettu suorahakumme on tunnetuin palvelumme. Yrityksen omistus on sataprosenttisesti suomalainen.

Lisätietoja:

Johanna Eskola, toimitusjohtaja

+358 40 5457 573

johanna.eskola@tuocon.fi

Kati Tanninen, ketju- ja palvelujohtaja

+358 40 7522 357

kati.tanninen@tuocon.fi

Sami Mustonen, partner Rovaniemi

+358 400 22 77 36

sami.mustonen@tuocon.fi

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme