VAPAUS MENESTYÄ.

Tule Tuocon-partneriksi. Rakennamme huippuketjun Suomeen.

Tuocon tunnetaan edelläkävijänä asiantuntijoiden ja ylemmän johdon suorahakuyrityksenä. Nykyisin palveluvalikoimamme kattaa koko työsuhteen elinkaaren kattavasti; suorahaku- ja rekrytointipalvelut, henkilöstön valmennuspalvelut, tutkimuspalvelut sekä muutosturva- / outplacement-palvelut. 

Etsimme Tuocon -partnereita mukaan Tuocon -ketjuun

Haluamme kasvaa ja tarjota palveluvalikoimaamme valtakunnallisesti, mutta paikallisesti. Tuocon -konsepti on kehittynyt 10 vuoden aikana niin, että tulevilla partnereillamme on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua. Konseptimme lähtökohtana on malli, jossa sekä asiakas että partneri menestyvät ja partneri saa olla ylpeä työstään – joka päivä! 

Tuocon -ketjun partnerin profiili 

Olet etsimämme henkilö, jos 
 
Sinulla on kokemusta ja näyttöjä onnistuneista henkilöstön kehittämiseen liittyvistä projekteista, suorahauista / rekrytoinneista tai myynnin ja markkinoinnin tuloksekkaasta tekemisestä. Olet toiminut päällikkönä, johtajana tai asiantuntijatasolla ja olet tuloshakuinen. Omaat hyvät asiakaspalvelutaidot sekä sinulla on laaja yhteistyöverkosto potentiaalisia asiakkaita. Merkittävää on, että haluat tehdä suomalaisesta työelämästä entistäkin parempaa ja saada asiakkaan tuntemaan WOW! 
 
Sinulla on tarvittava nälkä menestyä ja toimia yrittäjänä. Olet valmis sitoutumaan Tuoconin tapaan toimia. Et ole koskaan valmis vaan haluat oppia ja kehittyä joka päivä.  
 
Toimintamme on ihmiskeskeistä ja suurta luottamusta vaativaa. Edellytämme aloittavilta yrittäjiltä taloudellista vakautta ja vastuunkantoa. 
 
Arvostamme partnereissamme lisäksi näitä piirteitä:

 • Yrittäjähenkinen
 • Tavoitteellinen
 • Yhteistyökykyinen
 • Asiakaslähtöinen
 • Positiivinen
 • Koordinointikykyinen
 • Johtamistaitoinen
 • Tekee mitä lupaa

Haluat olla osana menestyvää ja kasvavaa tiimiä? 

Meiltä saat mm. kaikkea tätä.

 1. Matalan kynnyksen startti yrittämiseen

Et ole koskaan yksin: saat tueksesi ja avuksi koko Tuocon-ketjun yhteistyökumppaneineen. Sinun ei tarvitse tietää kaikesta kaikkea, kerromme mikä on olennaisinta ja mihin kannattaa panostaa.

 1. Toimivat työkalut

Olemme testanneet jo koeponnistaneet työkalut, jotka auttavat sinua menestymään, jotta sinun ei tarvitsi. Tämä ei estä meitä kuitenkaan testaamasta ja kokeilemasta uusia, mahdollisesti parempia työkaluja.

 1. Hyvä, kattava ja kiitelty perehdytys 

Yksi asia, mistä olemme erityisen ylpeitä, on saamamme palaute perehdytyksestä uusilta partnereilta. Palaute koskee sekä itse perehdytyksen sisältöä, että sitä millaisessa hengessä perehdytys tehdään. Älä ylläty, jos sinusta tuntuu heti ensimmäisestä päivästä lähtien, että ihan kuin olisit aina ollut tuoconilainen.

 1. Tuoconin palvelukonsepti; valmiit prosessit ja materiaalit 

Pyörää ei kannata keksiä uudelleen. Siksi saat käyttöösi ja avuksesi valmiit toimivaksi hiotut toimintatapamme sekä valmiit materiaalit. Näin voit keskittyä oleellisempaan; menestyvään liiketoimintaan.

 1. Jatkuva koulutus, eLearning ympäristö

Uskomme, ettemme ole koskaan valmiita. Voit täydentää omaa osaamistasi silloin kuin se sinulle sopii. 

 1. Jatkuvaa yhdessä tekemistä

Olemme päivittäin yhteydessä. Meillä on säännöllisesti yhteisiä kokoontumisia, sekä livenä että etänä. Sinulla on useita sparraajia, paras kuhunkin osa-alueeseen. Enää sinun ei tarvitse ratkoa ongelmia yksin.

 1. Valtakunnallisia asiakkuuksia

Valtakunnallinen ketju auttaa ja tuo mukanaan resursseja, joihin itsenäisenä yrittäjänä on vaikeaa päästä. Olet ensimmäisestä päivästä lähtien mukana vastaamassa valtakunnallisista asiakkaista, osana ketjua. Tuot mukanasi paikallista osaamista valtakunnalliseen ketjuun.

 1. Kattavat back office -palvelut 

Meillä jopa se tulostin toimii.

 1. Mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti osana isompaa tiimiä 
 1. Voit vaikuttaa omalla tekemiselläsi omaan tulotasoosi 

Ehkä se kaikkein paras asia. Tervetuloa menestymään.

Millaista on tehdä töitä Tuoconin partnerina?

Mikä sai sinut lähtemään partneriksi Tuocon-ketjuun?
Toimin aikaisemmin rekrytointialalla ja silmiini osui viime kesänä Tuoconin partnerihaku. Näkemäni ja kuulemani perusteella meno oli hyvä ja työnantajamielikuva vaikutti erittäin positiiviselta. Yllätyksekseni mielikuva on pysynyt samana myös aloituksen jälkeenkin. Olen ollut erittäin tyytyväinen päätökseni lähteä mukaan.

Millaista on työskennellä Tuoconilla?
Työ itsessään on mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Oppiminen on jatkuvaa. Mikä parasta, sitä ei tarvitse tehdä yksin. Esimerkiksi perehdytystä voisi kuvailla sanalla: perusteellinen. Se jatkuu edelleen: saan tarpeen ja tilanteen mukaan tukea eri projekteihin. Osa projekteista tehdään muutenkin tiiminä. Viikoittaiset etäpalaverit pitävät yhteisöllisyyttä yllä. Mikä parasta, jokaista kuunnellaan ja halutaan kuulla. Jokainen saa olla myös juuri sellainen, kuin on: oma itsensä.

Mikä on ollut parasta tänä aikana?
Merkityksellisen työn lisäksi yhteisöllisyys on minulle iso tekijä. Ennen kaikki oli tee-kaikki-itse-tekemistä. Mielikuva ja todellisuus on pitänyt paikkansa. Meininki on todella avointa ja läpinäkyvää. esim. partnereiden palautteeseen reagoidaan nopeasti ja uusia ideoita otetaan vastaan mielellään.

Millaista apua olet saanut Tuocon-ketjulta?
Yhteisön ja Tuoconin tuki on erittäin hyvää. Valmiit ja hiotut prosessit löytyvät kaikkiin toimintoihin ja palveluihin. Yksin toimiessani välillä eteen tuli tilanteita, missä sai olla pelkkänä kysymysmerkkinä. Nyt apua saa todella nopeasti, vaikka fyysisesti olisimmekin eri puolella Suomea. Yksi Tuoconin vahvuuksista on ihmisten monipuoliset taustat. Erilaisilla taustoilla varustetut ammattilaiset tekevät asioita yhteisen tavoitteen eteen toinen toistaan sparraten. Pidän sitä itse valtavana rikkautena.

Kenelle ja miksi suosittelisit Tuocon partneruutta?
Jos vähänkään yksityisyrittämistä pohtii, tämä on hyvä malli siihen. Partnerina saa koko ketjun tuen ja työkalut tehdä tätä hommaa laadukkaasti heti alusta lähtien. Tuocon on kehittyvä, kuunteleva ja avoin yhteisö, joka pitää huolen ihmisistä sekä yrityksen sisäisesti, että ulkoisesti. Jos on aito halu auttaa yrityksiä ja niissä toimivia ihmisiä kehittymään entistä paremmiksi toimijoiksi ja osaajiksi, niin sitten tämä on oikea paikka.

Sami Mustonen, Tuocon partneri. Rovaniemi

Haluatko sinäkin sormenjälkesi uuteen työelämän pelikirjaan? Tule mukaan Tuocon -ketjuun ja pääset mukaan kehittämään huomisen työelämää! 

Soita minulle tai jätä soittopyyntö. Jutellaan.

Kati Tanninen

Ketju- ja palvelujohtaja

+358 40 752 2357

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Yhteydenotto menee Kati Tanniselle, hän on yhteydessä sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  Yhteydenotto

  Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

  Katso kaikki yhteystietomme