Kuopio

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.

Tuocon Kuopio

Tuocon on suomalainen johdon valmennuksiaoutplacement-, suorahaku ja ulkoistuspalveluita (interim) tarjoava henkilöstöalan yritys, jonka menestys perustuu yhdistelmään vankkaa osaamista ja maailmanluokan asiakaspalvelua.

Toimimme ympäri Suomen. Kuopion toimistollamme sinua palvelee Mika Herlin.

Mika on toiminut Tuocon Oy:ssä kesästä 2023 lähtien. Tätä ennen Mika on työskennellyt rekrytointi-, ja henkilöarviointi tehtävissä. Hänellä on pitkä kokemus myynnin ja johtamisen eri tehtävistä, sekä noin kymmenen vuoden kokemus asiantuntijatason, johdon rekrytoinneista ja henkilöarvioinneista. Koulutukseltaan Mika on tradenomi (Yamk), sekä psykologiliiton sertifioitu henkilöarvioija. 

Työskentelytyyliltään Mika on ratkaisukeskeinen, asiakaspalveluhenkinen ja hän uskoo aina positiiviseen lopputulemaan. Mikan LinkedIn -profiiliin pääset täältä.

Vapaa-ajalla Mikan voit löytää luonnosta niin lumilaudan, suksien, kuin pyöränkin päältä. Mika uskoo jatkuvaan kehittämiseen ja kehittymiseen. Suurimmat riemunkiljahdukset tulevat kuitenkin onnistuneiden asiakasprojektien päätteeksi.

Koko Tuocon-ketju apunasi

Me Tuoconilla toimimme ympäri Suomen ja saat aina koko Tuocon-ketjun osaamisen avuksesi. Tyytyväiset asiakkaamme luottavat meihin ja palveluihimme yhä uudelleen. Ehkä sinä olet seuraava?
Voit olla Mikaan suoraan yhteydessä alla olevan lomakkeen tai yhteystietojen kautta ja katsotaan yhdessä, kuinka voisimme sinua parhaiten palvella!

Kuopio

Tuocon Oy
Microkatu 1M
70210 Kuopio

Mika Herlin vapaa-aika Tuocon

Mika Herlin

Aluepäällikkö, Seniorikonsultti

+358 50 416 7617


Tuocon Kuopio palvelut

Menestys syntyy tekemällä. Emme tee asiakkaillemme ainoastaan sitä, mitä pyydetään, vaan sen mikä on järkevää. Se voi vaatia käsityön tarkkuutta ja syvää paneutumista liiketoiminnan haasteisiin. Palkintona siitä ovat vuosien luottamukselliset asiakassuhteet.

Rekrytointi

Onnistu rekrytoinnissa.

Rekrytoinnin onnistuminen vaati tekemistä, näkemystä ja kokemusta, jota moniammatillisella tiimillämme on. Varmista rekrytointiprosessin onnistuminen ja toteuta se ammattilaisen avulla.

Suorahaku

Löydä asiantuntijoita tai johtoa vaativiin tehtäviin.

Haluat varmistua onnistuneesta rekrytoinnista, mutta sinulla ei ole resurssesseja tehdä itse tai osaamisen löytyminen tuntuu vaikealta. Me tiedämme, mitä onnistunut rekrytointi edellyttää, hyödynnä suorahakua jo tänään.

Business coaching

Avaa toimintamahdollisuuksia ja laajenna näkökulmia.

Business coaching energisoi valmennettavan muutoksiin ja lisää resilienssiä. Luottamuksellinen valmennussuhde on kannattava voimavara.

Valmennus

Vahvista muutoskyvykkyyttä ja tiimejä.

Valmennamme ihmisiä yritysten muutosvaiheiden läpivienneissä ja luomme organisaatioihin ja tiimeihin yhteishenkeä. Kokemuksemme ja erilaisten organisaatioiden tuntemus tuo syvyyttä valmennuksiimme.

Outplacement

Huolehdi työnantajamielikuvasta ja lähtevistä osaajista.

Moniammatillisella tiimillämme on vuosien kokemus outplacementistä – kohdistuipa muutosturva suurempaan joukkoon tai tarkasti räätälöitävään yksittäiseen urasuunnitelmaan.

Interim-vuokrajohtaja

Rekrytoi vuokratyöntekijä muutokseen tai projektiin.

Asiantuntija, päällikkö tai johtaja – rekrytoi osaavaa eristyisasiantuntijuutta tarkasti tarpeeseen.

Ota yhteyttä

Me olemme sinuun pian yhteydessä. Yhteydenotto menee Mika Herlinille. Mika on sinuun yhteydessä tänään tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.


  Tuocon toimipisteet

  Kuopio
  Microkatu 1M 70120 Kuopio
  Imatra
  Koskenparras 5, Imatra
  Rovaniemi
  Rovakatu 30, 96100 Rovanimie
  Vantaa
  Tietotie 9
  Tampere
  Rautatienkatu 21
  Turku
  Tykistu00f6katu 4, 20520 Turku, Suomi
  Jyvu00e4skylu00e4
  Kauppakatu 39, 40100 Jyvu00e4skylu00e4, Suomi
  Oulu
  Kiviharjunlenkki 1a, 90220 Oulu

  Yhteydenotto

  Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

  Katso kaikki yhteystietomme