Rovaniemi

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.

Tuocon Rovaniemi

Tuocon on suomalainen johdon valmennuksia, outplacement-, suorahaku– ja ulkoistuspalveluita (interim) tarjoava henkilöstöalan yritys, jonka menestys perustuu yhdistelmään vankkaa osaamista ja maailmanluokan asiakaspalvelua.

Toimimme ympäri Suomen. Rovaniemen toimistollamme sinua palvelee partnerimme Sami Mustonen.

Sami on toiminut Tuocon Oy:n partnerina syksystä 2022 lähtien. Hän on taustaltaan huippu-urheilija ja valmentaja, jolta löytyy taskusta mm. olympiapronssi ja useita MM-mitaleja. Urheilu-uran jälkeen Sami on työskennellyt mm. henkilöstöpalveluyrityksen vetäjänä, useissa esihenkilö- ja johtotason tehtävissä sekä yrittäjänä. Hänellä on laaja kokemus eri toimialoilta. Koulutukseltaan Sami on yhteiskuntatieteiden maisteri johtamisen pääaineesta, minkä lisäksi hän on hankkinut lisäkoulutusta projektihallinnan asiantuntijuudesta.

Samin työtä inspiroi tavoitteellisuus ja yhteistyön voima. Hän on kiinnostunut erityisesti yrityksen strategisten tavoitteiden ja yrityskulttuurin kehittämisestä henkilöstön kautta, on kyseessä sitten suorahaut, rekrytoinnit tai valmennuspalvelut. Asiakastarpeiden aito ymmärtäminen ja ratkaisun hakeminen näihin tarpeisiin ovat myös Samin toiminnan keskiössä. Näiden yhdistelmällä luodaan palveluratkaisuja, jotka ovat asiakasyritykselle kannattavia ja tuottavia investointeja.

Samin työskentelytavan punaisena lankana on ajatus jokaisen kohtaamisen merkityksellisyydestä. Hän on työskentelytyyliltään ratkaisukeskeinen, tunnollinen ja helposti lähestyttävä. Samilta voi pyytää myös keynote-puheenvuoroa voittamisen kulttuurista tai muista huippu-urheilun ja johtamisen rajapinnassa olevista teemoista.

Talvisin Samin vapaa-aika kuluu monipuolisesti suksien päällä vapaalaskun ja murtomaahiihdon parissa. Kesäisin kilometrejä kertyy pyöräillen ja pitkän matkan polkujuoksun parissa.
Samin LinkedIn-profiilin pääset tästä.

Tervetuloa käymään toimistoillamme Rovaniemellä osoitteessa Rovakatu 30 ja 4. kerros. Vaihtoehtoisesti tulemme aina mielellämme myös paikan päälle tapaamaan.

Rovaniemi

Tuocon Oy
Rovakatu 30, 4. krs.
96200 Rovaniemi


Palvelut

Menestys syntyy tekemällä. Emme tee asiakkaillemme ainoastaan sitä, mitä pyydetään, vaan sen mikä on järkevää. Se voi vaatia käsityön tarkkuutta ja
syvää paneutumista liiketoiminnan haasteisiin. Palkintona siitä ovat vuosien luottamukselliset asiakassuhteet.

Rekrytointi

Onnistu rekrytoinnissa.

Rekrytoinnin onnistuminen vaati tekemistä, näkemystä ja kokemusta, jota moniammatillisella tiimillämme on. Varmista rekrytointiprosessin onnistuminen ja toteuta se ammattilaisen avulla.

Suorahaku

Löydä asiantuntijoita tai johtoa vaativiin tehtäviin.

Haluat varmistua onnistuneesta rekrytoinnista, mutta sinulla ei ole resurssesseja tehdä itse tai osaamisen löytyminen tuntuu vaikealta. Me tiedämme, mitä onnistunut rekrytointi edellyttää, hyödynnä suorahakua jo tänään.

Business coaching

Avaa toimintamahdollisuuksia ja laajenna näkökulmia.

Business coaching energisoi valmennettavan muutoksiin ja lisää resilienssiä. Luottamuksellinen valmennussuhde on kannattava voimavara.

Valmennus

Vahvista muutoskyvykkyyttä ja tiimejä.

Valmennamme ihmisiä yritysten muutosvaiheiden läpivienneissä ja luomme organisaatioihin ja tiimeihin yhteishenkeä. Kokemuksemme ja erilaisten organisaatioiden tuntemus tuo syvyyttä valmennuksiimme.

Outplacement

Huolehdi työnantajamielikuvasta ja lähtevistä osaajista.

Moniammatillisella tiimillämme on vuosien kokemus outplacementistä – kohdistuipa muutosturva suurempaan joukkoon tai tarkasti räätälöitävään yksittäiseen urasuunnitelmaan.

Interim-vuokrajohtaja

Rekrytoi vuokratyöntekijä muutokseen tai projektiin.

Asiantuntija, päällikkö tai johtaja – rekrytoi osaavaa eristyisasiantuntijuutta tarkasti tarpeeseen.

Ota yhteyttä

Me olemme sinuun pian yhteydessä. Yhteydenotto menee Sami Mustoselle. Sami on sinuun yhteydessä tänään tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.


  Tuocon toimipisteet

  Rovaniemi
  Rovakatu 30 96200 Rovaniemi
  Vantaa
  Tietotie 9, Vantaa
  Imatra
  Koskenparras 5 2 krs. 55100 Imatra
  Tampere
  Rautatienkatu 21
  Turku
  Tykistu00f6katu 4, 20520 Turku, Suomi
  Jyvu00e4skylu00e4
  Kauppakatu 39, 40100 Jyvu00e4skylu00e4, Suomi
  Oulu
  Kiviharjunlenkki 1a, 90220 Oulu

  Yhteydenotto

  Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

  Katso kaikki yhteystietomme