Avoimet työpaikat

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.

Haettavat tehtävät

Tältä sivulta löydät kaikki avoimet työpaikat ja julkiset toimeksiantomme. Läheskään kaikki suorahaun toimeksiantomme eivät ole julkisia, eivätkä näy tällä sivulla. Suurin osa suorahauista tehdään ilman julkista hakua, ja siksi suosittelemmekin täyttämään meidän avoimen hakemuksen.

Näin tekemällä autat meitä yhdistämään juuri oikean ihmisen oikeaan työtehtävään. Se oikea voit olla juuri sinä.

ICT Manager

Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy

Etsimme motivoitunutta ja kehitysorientoitunutta ICT-Manageria ottamaan vastuun yhtiön ICT kokonaisuuden kehittämisestä kohti modernia tuotantoyritystä.

Julkaistu: 28.03.2024
Kerava, Turku

Senior Dam Safety Engineer

Vattenfall

We are seeking an experienced Civil or Geotechnical Engineer to play a key role in ensuring the safety of the Vattenfall's dams in Finland!

Julkaistu: 22.03.2024
Koko Suomi

Interim asiantuntija tai -johtaja

Tuocon Oy

Kun kannukset oman alasi johtaja- tai asiantuntijatehtävissä on hankittu ja mahdollisuus päästä kiinnostaviin hankkeisiin kiinnostaa, olet oikeassa paikassa! Haemme kokeneita jatkuvasti kokeneita talouden ja rahoituksen ja HR:n ammattilaisia verkostoomme interim-toimeksiantoja varten.

Julkaistu: 17.11.2023

Liity Tuoconin osaajapooliin / Join Tuocon's Talent Pool

Suuri osa rekrytointitoimeksiannoistamme ovat suorahakuja, jotka eivät tule julkiseen hakuun. Liity osaajapooliimme varmistaaksesi, että juuri sinun osaamisesi huomioidaan sinulle soveltuvien positioiden osalta.

Julkaistu: 01.11.2023
Finland

Liity Tuoconin energia-alan osaajapooliin

Tuocon Oy

Asiakkaamme hakevat osaajia erilaisiin tehtäviin (mm. hankekehitys, suunnittelu, rakentaminen,) uusiutuvan energia-alalla, oletko yksi heistä?

Julkaistu: 17.04.2023
Koko Suomi
Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme