Avoimet työpaikat

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.

Tervetuloa ja kiitos kun tulit tänne.

Tältä sivulta löydät kaikki avoimet työpaikat ja julkiset toimeksiantomme. Kaikki toimeksiantomme eivät ole julkisia, eivätkä näy tällä sivulla. Suurin osa suorahauista tehdään ilman julkista hakua, ja siksi suosittelemmekin täyttämään meidän avoimen hakemuksen.

Näin tekemällä autat meitä yhdistämään juuri oikean ihmisen oikeaan avoimeen työtehtävään. Se oikea voit olla juuri sinä.

Varaosamyyjä

Orat Oy

Etsimme palveluhenkistä varaosamyyjää Orat Oy:lle Herttoniemeen!

Julkaistu: 27.03.2023
Helsinki

Logistiikan kehitysinsinööri

Ziirto Oy

ONKO AIKA URASI SEURAAVALLE ZIIRROLLE?

Julkaistu: 24.03.2023
Useita paikkakuntia

Service Manager

IBS Finland Oy

Haemme IBS Finlandille paperiteollisuuden osaajaa vastaamaan yrityksen huolto- ja asennustoiminnan työnjohtotehtävistä.

Julkaistu: 21.03.2023
Kouvola

Business Controller

Sandvik Mining and Construction Oy

We are looking for a driven and innovative Business Controller, Supply Chain and Manufacturing to work in a key position for Sandvik Oy, Surface Drilling Division in Tampere, Finland.

Julkaistu: 10.03.2023

Työnjohtaja

Konepeikko Oy

Konepeikko hakee Työnjohtajaa huipputiimiin

Julkaistu: 08.03.2023
Imatra

Business Manager

Exclusive Networks

Haemme Exclusive Networksille Business Manageria vastaamaan nimetyistä päämiehistä ja asiakassuhteista

Julkaistu: 22.02.2023
Uusimaa

Interim-ammattilaiseksi

Tuocon Oy

Oletko kiinnostunut interim-johtajan tehtävistä?

Haemme jatkuvasti kokeneita Talouden ja rahoituksen, HR:n, Markkinoinnin ja Liikkeenjohdon ammattilaisia verkostoomme interim-toimeksiantoja varten.
Jos kannukset oman alasi johtotehtävissä on hankittu ja mahdollisuus päästä kiinnostaviin hankkeisiin kiinnostaa, niin jätä meille CV:si ja yhteystietosi!

Julkaistu: 20.12.2022

Avoin hakemus / Open Application

Tuocon

Suurin osa toimeksiannoistamme on suorahakuja, jotka eivät tule avoimiin työpaikkoihin. Jos haluat varmistaa, että juuri sinun osaamisesi huomioidaan sinulle soveltuvien positioiden osalta, jätä meille hakemuksesi.

Most of our recruitments are executive searches, which do not appear in the open application section. If you want to ensure that your potential is noticed for suitable positions, leave in your application.

Julkaistu: 06.09.2020

Avoimet työpaikat – suorahaku

Tältä sivulta löydät kaikki suorahaun kautta olevat avoimet työpaikat.

Tutustu suorahaun kautta oleviin avoimiin työpaikkoihin ja hae jo tänään! Autamme asiakasyrityksiämme löytämään parhaat mahdolliset osaajat avoimiin positioihin. Ehkä sinä olet juuri hakemamme ammattilainen. Asiakasyrityksemme hakevat osaajia monenlaisiin tehtäviin, kuten henkilöstönhallinto, markkinointi, myynti, tuotekehitys, tekninen tuotanto, asiakaspalvelu ja palveluasiantuntijat. Lisäksi meillä on usein haussa osaajia erilaisiin kehitys- ja suunnitteluprojekteihin, sekä erilaisiin ohjelmisto- ja tietojärjestelmien kehittämiseen. Olemme keskittyneet ylimmän johdon suorahakuihin, sekä esimiestason hakuihin. Tänään avointen tehtävien lista näyttää tältä, huomenna tilanne on jo todennäköisesti toinen. Siksi kannattaakin käydä tarkistamassa sivuiltamme avoimet työpaikat säännöllisesti. Olemme usein mukana rekrytointiprosessin kaikissa vaiheissa.

Avoimet työpaikat tarjoavat yrityksille ja hakijoille mahdollisuuden löytää parempi työpaikka. Avoimia työpaikkoja tarjotaan eri aloilta ja eri paikoista, eri puolilta Suomea, ja lähes kaikilta eri toimialoilta. Avoimet työpaikat ovat lähes aina kokopäiväisiä. Avoimien työpaikkojen tarjoamat mahdollisuudet voivat olla erittäin monipuolisia ja tarjota hakijoille laajan valikoiman työmahdollisuuksia.

Pieni vinkki avoimiin työpaikkoihin liittyen

Oletko koskaan saanut soittoa suorahakukonsultilta? Usein ensimmäinen kontakti otetaan puhelimitse. Tarkistathan, että puhelinnumerosi löytyy LinkedIn profiilista? Koska sieltä suorahakukonsultti sitä todennäköisimmin ensimmäisenä etsii.

Muistathan, että voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Suurin osa toimeksiannoistamme eivät näy julkisissa hauissa. Siksi avoimen hakemuksen jättäminen kannattaa.

Avoimet työpaikat pääkaupunkiseudulla

Kauttamme haetaan osaajia avoimiin työpaikkoihin niin pääkaupunkiseudulle kuin ympäri Suomea.

Tutustu avoimiin paikkoihin, jätä hakemuksesi ja löydä unelmiesi työpaikka!

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme