Avoimet työpaikat

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.

Tervetuloa ja kiitos kun tulit tänne.

Tältä sivulta löydät kaikki avoimet työpaikat ja julkiset toimeksiantomme. Läheskään kaikki suorahaun toimeksiantomme eivät ole julkisia, eivätkä näy tällä sivulla. Suurin osa suorahauista tehdään ilman julkista hakua, ja siksi suosittelemmekin täyttämään meidän avoimen hakemuksen.

Näin tekemällä autat meitä yhdistämään juuri oikean ihmisen oikeaan työtehtävään. Se oikea voit olla juuri sinä.

Vientimyynti- ja Markkinointipäällikkö

Saurus Oy

Haemme Saurus Oy:lle Vientimyunti- ja markkinointipäällikköä

Julkaistu: 10.09.2023
Jyväskylä

Yhdyskuntatekniikan suunnittelija / projektipäällikkö

Aluetaito Oy

Haemme Aluetaito Oy:lle yhdyskuntatekniikan suunnittelijaa / projektipäällikköä toteuttamaan vaihtelevia katu-, tie- ja vesihuollon suunnitteluprojekteja Etelä-Pohjanmaan alueella.

Julkaistu: 21.08.2023
Lapua

Logistiikan kehitysinsinööri

Ziirto Oy

ONKO AIKA URASI SEURAAVALLE ZIIRROLLE?

Ziirto Oy on sisälogistiikan ja tuotannon kehittämiseen erikoistunut kotimainen asiantuntijayritys. Erikoisosaamistamme ovat prosessi- ja menetelmäkehittäminen, tuotannon ja varaston simulointi sekä suunnittelu. Digitalisaatio, automaatio ja robotiikka ovat meille arkipäivää.

Julkaistu: 26.04.2023
PK-seutu, Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu

Liity Tuoconin energia-alan osaajapooliin

Tuocon Oy

Asiakkaamme hakevat jatkuvasti osaajia erilaisiin tehtäviin (mm. hankekehitys, rakentaminen, hallinto) energia-alalla, oletko yksi heistä?

Julkaistu: 18.04.2023

Avoin hakemus / Open Application

Tuocon

Suuri osa rekrytointitoimeksiannoistamme on suorahakuja, jotka eivät tule julkiseen hakuun. Jos haluat varmistaa, että juuri sinun osaamisesi huomioidaan sinulle soveltuvien positioiden osalta, jätä meille hakemuksesi.

Most of our recruitments are executive searches, which do not appear in the open positions section. If you want to ensure that your potential is noticed for suitable positions, leave in your application.

Julkaistu: 06.09.2020

Avoimet työpaikat – suorahaku

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae jo tänään. Autamme asiakasyrityksiämme löytämään parhaat mahdolliset osaajat avoimiin positioihin. Avoimia positioita täytetään sekä rekrytoinnin julkisin keinoin että suorahaun keinoin, ns. hiljaisena hakuna. Jättämällä hakemuksen avoimeen työpaikkaan, autat samalla meitä ja itseäsi yhdistämään oikeat tahot keskenään. Ehkä sinä olet juuri hakemamme ammattilainen?

Asiakasyrityksemme hakevat osaajia monenlaisiin tehtäviin, kuten henkilöstönhallinto, markkinointi, myynti, tuotekehitys, tekninen tuotanto, asiakaspalvelu ja palveluasiantuntijat. Lisäksi meillä on usein haussa osaajia erilaisiin kehitys- ja suunnitteluprojekteihin, sekä erilaisiin ohjelmisto- ja tietojärjestelmien kehittämiseen. Olemme keskittyneet ylimmän johdon suorahakuihin, sekä esimiestason hakuihin. Tänään avointen tehtävien lista näyttää tältä, huomenna tilanne on jo todennäköisesti toinen. Siksi kannattaakin käydä tarkistamassa sivuiltamme avoimet työpaikat säännöllisesti. Olemme usein mukana rekrytointiprosessin kaikissa vaiheissa.

Tuocon-ketjun kautta avoimia työpaikkoja tarjotaan eri aloilta ja eri paikoista, eri puolilta Suomea, ja lähes kaikilta eri toimialoilta. Avoimet työpaikat ovat lähes aina kokopäiväisiä.

Pieni vinkki avoimiin työpaikkoihin liittyen

Oletko koskaan saanut soittoa suorahakukonsultilta? Usein ensimmäinen kontakti otetaan puhelimitse. Tarkistathan, että puhelinnumerosi löytyy LinkedIn profiilista? Koska sieltä suorahakukonsultti sitä todennäköisimmin ensimmäisenä etsii.

Avoimet työpaikat pääkaupunkiseudulla

Kauttamme haetaan osaajia avoimiin työpaikkoihin niin pääkaupunkiseudulle kuin ympäri Suomea. Pyrimme kertomaan avoimen työpaikan tekstissä, mikäli työtehtävää on mahdollista hoitaa kokonaan etänä. Vaikka asuisit pääkaupunkiseudun ulkopuolella, suosittelemme seuraamaan myös tälle alueelle ilmoitettuja tehtäviä hybridimallissa toteutettavien tehtävien varalta. Erityisesti pääkonttoreiden yhteyteen liittyvät tehtävät ilmoitetaan usein pääkaupunkiseudun alueelle.

Tutustu avoimiin paikkoihin, jätä hakemuksesi ja löydä unelmiesi työpaikka!

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme