Blogi

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.

Blogi

Mitä Interim-johtaja tuo organisaatioon?

Videolla Liiketoimintajohtajamme Päivi Murtopuro ja Interim-johtajana yrityksissä toiminut Ola Ulmala avaavat interimin hyötyjä ja taustoja. Onnittelemme Olaa uudesta roolista! Ola aloittaa Kamrock Oy:n toimitusjohtajana 2.5.2024 alkaen. Haluaisitko kuulla lisää liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä määräaikaisen osaajan avulla? Varaa aika keskusteluun Päivin kanssa:

Laatu ja läsnäolo hyvän esihenkilötyön takana – case Docrates

Docrates tunnisti keväällä tarpeen kehittää esihenkilötaitoja ja esihenkilöiden välistä vuorovaikutusta koko organisaatiossa. Kumppaniksi valikoitui Tuocon ja tavoite tarkennettiin yhdessäleadership-taitojen kehittämiseen. Keskiöön otettiin erityisesti esihenkilötyön laadun ja esihenkilöiden vaikuttavan läsnäolon varmistaminen ja kehittäminen edelleen. Onnistumisen ja valmennuksen tehokkuuden taustalla oli yhteinen ajatus johtamisen suunnasta ja sen kytkeytymisestä Docrateen strategiaan ja kulttuuriin. Docrates jatkaa vahvaa kasvua Tyytyväinen […]

Itseohjautuvuus vaatii yhteisön

Itseohjautuvuus annetaan usein yksilön tehtäväksi, mutta onnistunut itseohjautuvuus tarvitsee toimiakseen yhteisöllisyyttä.

Johtajan ensimmäiset 100 päivää 

Mihin johtajan tulee keskittyä ensimmäisen 100 päivän ajan uudessa yrityksessä? Miten ensivaikutelman ja luottamuksen rakentamisesta edetään organisaation ja sen tavoitteiden ymmärtämiseen ja edelleen kohti vaikuttavaa johtajuutta?

Rekrytointipalvelu Tuocon Helsinki 1200 x 630 px

Valmistautumalla menestykseen: Kuinka loistaa suorahakuprosessin toisessa haastatteluvaiheessa?

Onneksi olkoon, olet päässyt seuraavaan vaiheeseen! Nyt kannattaa ottaa hetki aikaa valmistautumiselle – se takuulla näkyy itse haastattelutilanteessa rentoutena ja saat näin myös parhaimman hyödyn itsellesi. Tässä blogissa tarjoan muutamia vinkkejä, joista varmasti hyödyt valmistautuessasi rekrytointiprosessin toiseen haastatteluun. Kertaa ensimmäisen haastattelun anti Sisällöltään toinen haastattelukierros ei juuri poikkea ensimmäisestä. Siispä kannattaa hetki muistella, mitä tapahtuikaan […]

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme