Outplacement-palvelu

Huolehdi työnantajamielikuvasta ja lähtevistä osaajista laadukkaan outplacement-palvelumme avulla.

Outplacement-palvelu ja muutosturva

Tuoconin tuloksellinen muutosturva on inhimillinen, tulevaisuussuuntautunut ja vastuullinen tapa hoitaa henkilöstövähennykset.

Meillä on pitkä kokemus muutosturvaan liittyvien outplacement-palveluiden tuottamisesta. Tuocon-ketjussa näistä palveluista vastaa erittäin kokeneet rekrytoinnin ja outplacement-projektien erityisosaajat. Kun jokaisella kohtaamisella on merkitystä, kukaan ei halua valita toiseksi parasta osaajaa. Vaativassa kokonaisuudessa korostamme inhimillisyyttä, asiakkaan toimialan ja rekrytointipalveluiden tuntemusta sekä vankkaa valmennusosaamista. Moni on jälkikäteen todennut tyytyväisenä, että täytimme kaikki antamamme lupaukset. Huolehdimme niin irtisanotun kuin jäävänkin henkilöstön kapasiteetista ja yrityksenne työnantajamielikuvasta. Muutosneuvotteluissa työnantajalla on paljon erilaisia vastuita. Lue lisää velvollisuuksista: Kokosimme tänne yhteen kuvaan työnantajan velvollisuudet.

Muutosturvan sisältö

Muutosturva-palvelumme kattaa laajan kokonaisuuden. Se sisältää sekä henkilökohtaisia tapaamisia että yhteydenpitoa etäyhteyksin. Kokeneet valmentajamme tarjoavat tukea ja konkreettisia keinoja vahvistaa yksilöiden tavoitteiden ja vahvuuksien löytymistä muutostilanteessa.

HENKILÖKOHTAINEN TUKI

Nimetyn Tuoconin asiantuntijan henkilökohtaisen tuen saatavuus kuuden kuukauden ajan.

VAHVUUKSIEN KIRKASTAMINEN

Keskusteluita henkilökohtaisten vahvuuksien tunnistamiseksi. Ammatillisen profiilin ja CV:n päivittäminen.

MOTIVAATION TUNNISTAMINEN

Kohdehenkilön arvojen, kiinnostuksen kohteiden, motivoivien roolien ja vastuiden sekä vaikuttavien tekijöiden tunnistaminen.

AMMATILLISET TAVOITTEET

Ammatillisten tavoitteiden kirkastaminen sekä vaihtoehtoisten toimintasuunnitelmien laatiminen niiden saavuttamiseksi.

KÄYTÄNNÖN TOIMENPITEET

Suunnitelmista käytäntöön – apua oikeiden kanavien ja kontaktien tunnistamiseen sekä omien verkostojen aktivointiin.

PALAUTETTA JA VALMENNUSTA

Rakentavaa palautetta ja valmennusta yhdessä asetettujen tavoitteiden tueksi.

Muutosturvan laajuus

Laadukkaasti toteutetulla muutosturvalla huolehdit kilpailukyvystä, jatkuvuudesta sekä työnantajakuvasta. Ylläpidät toimintakykyä läpi muutoksen ja varmistat muutoksen onnistumisen ja kiinnittymisen uuteen.

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä

Laita meille viestiä alla olevalla lomakkeella. Viestisi menee Johanna Eskolalle. Hän on sinuun yhteydessä tänään tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    Yhteydenotto

    Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

    Katso kaikki yhteystietomme