Interim-vuokrajohtaja

Muutos tai haastava projekti edessä? Asiantuntija, päällikkö tai johtaja voi olla erikoisosaamisella varustettu vuokratyöntekijä.

Interim-palvelu

Tarvitsetko erikoisosaamista tiettyyn muutokseen tai projektiin? Kun edellytykset suoriin rekrytointeihin ovat rajoitetut, eikä osaamisesta ja kokemuksesta ole varaa tinkiä, me autamme.

Interim-palvelussa olemme yhdistäneet kokemuksemme ja tietomme vaativista rekrytoinneista ja suorahausta määräaikaisen työntekijän rekrytointiin. Taustalla on kokemus tuhansien asiantuntijoiden ja johtajien rekrytoinneista sekä laaja verkostomme kandidaatteja. Me löydämme tarpeisiisi sopivan henkilön!

Interim-palvelua voidaan käyttää erityisasiantuntija-, esihenkilö- tai johtamistyön vuokraamiseen. Varmista yritykseesi erikoisosaaja määräajaksi.

Miten interim-vuokratyöntekijäpalvelu toimii?

Saat ostopalveluna oikealla osaamisella varustettuja erikoisosaajia vaativiin tehtäviin. Kun edellytykset suoriin rekrytointeihin ovat kaventuneet, voimme auttaa yhdistämään oikeanlaisen osaamisen haastaviin tehtäviin.

Me varmistamme kokeneiden rekrytoinnin ja suorahaun ammattilaistemme avulla, että yrityksenne osaamistarve täyttyy epävarmassakin ja mahdollisesti lyhytjännitteisessä toimintaympäristössä.

Miksi interim-vuokratyöntekijäpalvelu?

Markkinatilanteen mukaan asiakasyritysten edellytykset suoriin rekrytointeihin yt-neuvotteluiden, irtisanomisten ja lomautusten keskellä ovat usein rajoitetut niin juridisista syistä kuin hr-resurssien ylikuormituksen takia.

Näissä tilanteissa me löydämme interim-palvelun avulla yritykselle niiden tarvitseman erityisasiantuntijuuden. Oikealla osaamisella ja motivaatiolla varustetut esihenkilöt ja johtajat voivat täyttää organisaation osaamistarpeen ja tukea yrityksen menestystä haastavassakin markkinatilanteessa.

Ota yhteyttä

Me olemme sinuun pian yhteydessä. Yhteydenotto menee Janne Karlssonille ja Johanna Eskolalle. Heistä jompikumpi on yhteydessä sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  Yhteydenotto

  Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

  Jyväskylä

  Harri Jääskeläinen

  +358 40 528 0056

  Kaikki kaikki yhteystietomme