Interim-vuokrajohtaja

Muutos tai haastava projekti edessä? Hyödynnä tilapäiseen tarpeeseen interim-palvelua.

interim vuokrajohtaja

Interim Management – apua nopeasti tilapäiseen tarpeeseen

Tarvitsetko erikoisosaamista ja johtajuutta tiettyyn muutokseen tai projektiin? Kun edellytykset suoriin rekrytointeihin ovat rajoitetut, eikä osaamisesta ja kokemuksesta ole varaa tinkiä, me autamme.

Joskus tarve tilapäiselle avulle ja osaamiselle tulee yllättäen. Joskus tuleva hanke on tiedossa hyvissä ajoin. Molemmissa tapauksissa olet oikeassa paikassa. Interim Management -palvelussa olemme yhdistäneet oman kokemuksemme ja tietomme vaativista rekrytoinneista ja suorahausta määräaikaisen ammattilaisen rekrytointiin. Taustalla on kokemus tuhansien asiantuntijoiden ja johtajien rekrytoinneista, sekä laaja, jatkuvasti kasvava verkostomme eri alojen ammattilaisia. Me löydämme tarpeisiisi sopivan henkilön!

Interim-palvelua voidaan käyttää johtamistyön tai erityisasiantuntijuuden vuokraamiseen. Varmista yritykseesi vuokrajohtaja tai muu erikoisosaaja määräajaksi. Lue case-esimerkki Swissport hyödynsi interimiä.

Miten Interim Management -vuokrajohtajapalvelu toimii?

Voimme auttaa yhdistämään oikeanlaisen osaamisen haastaviin tehtäviin. Saatte ostopalveluna oikealla osaamisella ja kokemuksella varustettuja ammattilaisia kulloiseenkin tarpeeseen ja me vastaamme työnantajavelvoitteiden hoitamisesta. Onko tarpeesi esimerkiksi HR johtaja, talousjohtaja tai talouspäällikkö?

Me varmistamme kokeneiden rekrytoinnin ja suorahaun ammattilaistemme avulla, että yrityksenne osaamistarve täyttyy myös epävarmassa ja turbulentissa toimintaympäristössä.

Miksi Interim Management -vuokrajohtajapalvelu?

Alati muuttuvassa markkinassa myös yritysten tarpeet muuttuvat jatkuvasti ja edellytykset suoriin rekrytointeihin yt-neuvotteluiden, irtisanomisten ja lomautusten keskellä ovat usein rajoitetut, esim. juridisista syistä, epäselvien talousnäkymien vuoksi, tai hr-resurssien ylikuormituksen takia.

Äkillisten resurssitarvetilanteiden lisäksi Interim-palvelu on hyvä vaihtoehto, kun suunnitteilla oleva muutostilanne tai -projekti edellyttää väliaikaisesti syväosaamista ja neutraalia lähestymistapaa organisaation ulkopuolelta.

Näissä tilanteissa me tuomme Interim Management -palvelun avulla yritykselle niiden tarvitseman erityisasiantuntijuuden ja johtamiskokemuksen. Oikealla osaamisella ja motivaatiolla varustetut Interim-ammattilaiset voivat täyttää organisaation osaamistarpeen ja tukea yrityksen menestystä haastavassa markkinatilanteessa.

Nopeasti yhteyttä?

Interim-palveluista meillä Tuoconilla vastaa:

Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä

Huom. Interim-ammattilainen! Ethän lähetä CV:tä tai muita henkilötietoja sähköpostitse, vaan GDPR-asetuksen mukaisesti tämän sivun kautta.

    Yhteydenotto

    Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

    Katso kaikki yhteystietomme