Executive outplacement

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.

Organisaation eri kehitysvaiheissa tarvitaan erilaista johtajuutta ja osaamista ja toisinaan on aika vaihtaa johtajaa. Kun kyseessä on organisaation avainhenkilö, jolla on paljon osaamista, tietoa ja suhteita organisaation lukuun luotuna, on tärkeää hoitaa irtisanomistilanne ja siitä muodostuvat velvoitteet ja odotukset kunnioittavasti ja asiantuntevasti.

Tuoconin Executive outplacement -palvelun avulla huolehdit organisaatiosi avainhenkilöistä myös yhteistyön päättyessä.

Coaching Tuocon banneri blogi

Huolehdi toimintakyvystä ja siirtymävaiheesta Executive outplacement-valmennuksen avulla

Irtisanomis- tai irtisanoutumistilanteessa järjestettävä outplacement-valmennus on toimiva keino huolehtia organisaation maineesta ja työnantajamielikuvasta. Olipa alkusysäys muutokselle yksilön oma valinta tai organisaation päätös, siirtymässä on runsaasti mahdollisuuksia, mutta myös riskejä. Outplacement-valmennus saattaa olla myös yrityksenne keino huolehtia lakisääteisestä muutosturvavalmennuksesta. Kukin Tuoconin Executive outplacement -valmennus rakennetaan palvelemaan yksilön tarpeita ja toiveita sekä vastaamaan modernin työelämän tarpeisiin. Kukin valmennus on siten yksilöllinen ja ajankohtainen.

Hyvin hoidettu Executive outplacement varmistaa, että:

  • Vastuut ja velvoitteet siirtyvät sujuvasti eteenpäin, ilman katkoksia
  • Väistyvällä johtajalla on tunne arvostuksesta ja yhteistyöstä
  • Muutos näyttäytyy organisaatiolle suunnitelmallisena ja hallittuna, eikä siten vaikuta toimintakykyyn arjessa
  • Tulevien positioiden täyttäminen onnistuu, eikä työnantajamielikuva kärsi

Executive outplacement toteutetaan tyypillisesti yksilömuotoisena valmennuksena ja Tuoconilla käytössäsi on aina sertifioitu, coaching-koulutuksen suorittanut valmentaja, jolla on lisäksi omaa johtamiskokemusta. Olethan jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa meihin yhteydessä, jotta voimme suunnitella juuri teille sopivan valmennuksen ja tukea teitä muutoksen onnistumisessa.

Tuocon Oy lyhyesti

Tuocon on 2010 perustettu suorahaku- (headhunting), ulkoistus- (interim) ja outplacement-palveluita sekä johtamisen valmennuksia tarjoava henkilöstöpalvelualan yritys. Liikevaihtomme oli 2022 1,7 miljoonaa euroa ja toimimme valtakunnallisesti seitsemällä paikkakunnalla. Meillä on toimipisteet Vantaalta Rovaniemelle, ja Turusta Imatralle. Tunnetuin palvelumme on laatutakuulla varustettu suorahaku, joita teemme vuosittain reilusti toistasataa. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Johanna Eskola. Yrityksen omistus on sataprosenttisesti suomalainen.

Haluatko lisätietoa miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja Ronja on sinuun pikimmiten yhteydessä.

Ronja Rosman

Konsultti, Business Coach

+358 40 590 4600

    Yhteydenotto

    Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

    Katso kaikki yhteystietomme