Rekrytointipalvelu

Me löydämme oikeanlaiset ihmiset oikeille paikoille. Rekrytointipalvelumme tarjoaa apua yritykselle yhteen kriittisimmistä prosesseista. Sen onnistuminen vaatii tekemistä, näkemystä ja kokemusta.

Rekrytointipalvelu Tuocon Helsinki 1200 x 630 px

Osuvammat ja pysyvämmät rekrytointipalvelut yrityksille

Me näemme liiketoimintasi kokonaisuutena ja tavoitteemme on onnistuneiden rekrytointipalveluiden avulla tukea liiketoiminnan kehittymistä toivottuun suuntaan.

Rekrytointiprosessi on osa organisaation liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista. Oikeanlaisten osaajien houkutteleminen on yrityksille tärkeä kilpailukykytekijä ja menestyksen kannalta elinehto. Hyödyntämällä Tuoconin suosittua rekrytointipalvelua, yritys saa merkittävää kilpailuetua oikeiden ihmisten löytämiseksi.

Ammattitaitoisesti järjestetyllä rekrytointiprosessilla takaat, että yrityksesi erottuu kilpailijoistaan houkuttelevana vaihtoehtona ja kykenet löytämään hakijoita tehtäviin oikeanlaisella osaamisella.

Me lähestymme rekrytointiprosessia aina sekä hakijan
että rekrytoivan yrityksen näkökulmasta.

Mikä tekee rekrytointipalvelustamme niin onnistuneen ja ainutlaatuisen?

Me lähestymme rekrytointiprosessia aina sekä hakijan että rekrytoivan yrityksen näkökulmasta.

Rekrytointipalvelumme onnistuminen rakentuu kriittiset osa-alueet huomioon ottaen. Me otamme rekrytoinnissa kokonaisvaltaisesti huomioon sekä rekrytoivan yrityksen että hakijoiden tarpeet. Huolehdimme kanssasi paitsi oikean osaajan löytymisestä, myös työnantajamielikuvasta. Räätälöimme rekrytointiprosessin käytettävissä olevan budjetin ja tavoitteiden pohjalta

Hakijan näkökulmasta rekrytointiprosessi kertoo yrityksestä paljon. Positiivinen hakijakokemus edistää vahvan työnantajabrändin muodostumista ja lisää yrityksen vetovoimaa osaajamarkkinoilla. Rekrytoitavalle on tärkeää, että hänen panostaan hakijana ja osaajana arvostetaan. Selkeästi etenevä ja aikataulutettu prosessi ovat rekrytoinnin lähtökohtia, joiden perusteella hakija arvioi yrityksen kulttuuria. Ensivaikutelman voi rekrytoinneissakin tehdä vain kerran.

Asiantuntijoiden ja ylimmän johdon rekrytointipalvelut

Meidät tunnetaan siitä, että pyrimme aina tekemään hieman enemmän. Annamme kaikkemme, jotta löydämme oikeanlaiset osaajat oikeille paikoille.

Etenkin vaativissa asiantuntijatehtävissä ja ylemmän johdon positioissa oikean tehtävän ja oikean tekijän kohtaaminen on joskus työn takana, eikä pelkkä ilmoitushaku riitä. Meillä on kokemusta, näkemystä ja ratkaisuja vaativienkin rekrytointien onnistuneesta läpiviennistä. Yksikään rekrytointiprosessi ei ole vuosien saatossa jäänyt meiltä kesken. Löydämme hakijoiden joukosta sopivimmat osaajat sekä juuri ne hakijat, joista yrityksenne on kiinnostunut.

Varmistamme, että kaikki rekrytointiviestintä on ammattimaista, ajantasaista ja brändiinne istuvaa.

Tuocon oy lyhyesti

Tuocon on 2010 perustettu suorahaku- (headhunting), ulkoistus- (interim) ja outplacement-palveluita sekä johtamisen valmennuksia tarjoava henkilöstöpalvelualan yritys. Liikevaihtomme oli 2022 1,7 miljoonaa euroa ja toimimme valtakunnallisesti seitsemällä paikkakunnalla. Meillä on toimipisteet Vantaalta Rovaniemelle, ja Turusta Imatralle. Tunnetuin palvelumme on laatutakuulla varustettu suorahaku, joita teemme vuosittain reilusti toistasataa. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Johanna Eskola. Yrityksen omistus on sataprosenttisesti suomalainen.

Ota yhteyttä

Huom. Työnhakija! Ethän lähetä CV:tä tai muita henkilötietoja sähköpostitse tai tämän lomakkeen kautta, vaan GDPR-asetuksen mukaisesti tämän sivun kautta. Kiitos.

Note Job seeker! Please do not send your CV or other personal information by e-mail or through this form, but in accordance with the GDPR regulation through this page. Thank you.

    Yhteydenotto

    Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

    Katso kaikki yhteystietomme