FCG

FCG saa tarvittaessa kaikki henkilöstöpalvelut Tuoconin kautta. Monipuolisuus on yksi yhteistyön valteista.

Tarvittaessa kaikki henkilöstöpalvelut Tuoconilta

Tuocon on palvellut FCG:tä suorahauissa ja tuottanut tutkimus- ja kehityspalveluita. Laaja palveluvalikoima on helpottanut yhteistyötä ja FCG:läisten arkea.

”Monipuolisuus on selkeä valtti, koska saamme tarvittaessa kaikki henkilöstöpalvelut Tuoconin kautta”, Santala kuvaa. Aloitimme yhteistyön vuonna 2015 ja kumppanuuden syventyessä solmittiin puitesopimus vuonna 2018, mikä entisestään syvensi luottamuksellista suhdetta FCG:n suunnitteluliiketoiminnan kanssa.

”Käytännön toiminnan kannalta puitesopimus mahdollistaa nopean ja ketterän toimeksiantojen tekemisen, koska Tuoconilaiset tuntevat meidät ja me Tuoconilaiset. Yhteistyö toimii hyvin”, FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:n toimitusjohtaja Pauli Santala kertoo.

Rekrytoinnit

FCG:lle tehtyjä rekrytointeja on ollut yli kuusikymmentä ja olemme rakentaneet myös kokonaisia tiimejä. Hakuja on toteutettu aina päällikkö- ja esihenkilötason tehtävistä asiantuntijatehtäviin.  FCG:n monialainen, vastuullinen ja korkeatasoinen toiminta asettaa myös rekrytoinnille korkeat vaatimukset. Tuoconin ammattimainen ja eettinen toiminta tukee FCG:n työnantajamielikuvaa sekä strategista tavoitetta olla alansa houkuttelevin työantaja. Lisäksi Tuoconin joustava ja palvelukykyinen toiminta on tehnyt vaikutuksen – rekrytointi-tiimissä on laaja-alaista osaamista ja palvelua voidaan tarjota myös valtakunnallisesti.

”Aktiivisuus ja palvelualttius kuvaavat toimintaanne hyvin. Suorahakujen osalta kiitän myös kattavaa kandidaattien kartoituslistaa, josta olemme päässeet hyvin valitsemaan ehdokkaita.”

Tutkimus ja kehityspalvelut

Yhteistyö FCG:n kanssa on pitänyt sisällään myös tutkimus- ja kehityspalveluiden tuottamista tilanteissa, joissa ulkoinen konsultointi ja konkreettinen toiminnan kehittäminen on ollut tarpeen. Yhteistyössä toteutettuja projekteja ovat olleet esimerkiksi yritysostokohteiden kartoitukset vuodesta 2017 lähtien ja FCG:n strategiapäivien fasilitointi vuonna 2018.

FCG Finnish Consulting Group on suomalainen menestystarina. Yli 800 henkilöä työllistävä monialainen ja kansainvälinen konsulttitalo rakentaa parempaa maailmaa mm. suunnitellen kestävää kaupunki-infrastruktuuria ja uusiutuvan energian hyödyntämiseen sekä kiertotalouteen liittyviä ratkaisuita.

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä

Laita meille viestiä alla olevalla lomakkeella. Viestisi menee Johanna Eskolalle ja Jouni Saariselle. Heistä nopeampi on sinuun yhteydessä tänään tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    Yhteydenotto

    Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

    Katso kaikki yhteystietomme