Interim CFO -palvelu

Ulkoistettu talousjohtaja taustakuva | Tuocon

Apua ja osaamista tilapäisesti Tuoconin Interim CFO-palvelusta.

Ulkoistettu talousjohtaja - Tuocon

Interim CFO, on erinomainen vaihtoehto erityisesti kahdessa tilanteessa;

 1. kun äkillinen osaavan ammattilaisen tarve yllättää
 2. suunnitteilla on järeää osaamista edellyttävä muutosprojekti

Onpa tarpeesi kumpi tahansa, me Tuoconilla olemme erikoistuneet tämän kaltaisten tilanteiden ratkomiseen. Ota yhteyttä täältä.

Tilanne 1: Kun äkillinen interim CFO tarve yllättää?

Joskus eteen osuu tilanne, jossa yrityksen talousjohtaja tai talouden seurannasta vastaava poistuu. Syitä voi olla lukuisia, mutta ongelma on sama: jostain pitää löytää nopeasti osaava ammattilainen ottamaan vetovastuu taloushallinnosta muutamaksi kuukaudeksi. Vallitsevassa markkinatilanteessa mm. sisäisen laskennan merkitys korostuu. Ammattilaisen löytäminen tulee käynnistää välittömästi, jotta tilanteesta selvitään pienimmällä mahdollisella vaurioilla.

Tässä kohtaa meidän interim-liiketoiminnoista vastaava Jouni Saarinen tai toimitusjohtaja Johanna Eskola saa usein yhteydenoton, joka käynnistää jopa tuntien tarkkuudella laaditun prosessin. Esittelemme ensimmäisen ammattilaisen 24 tunnin sisällä yhteydenotosta, mutta älä ihmettele jos saat kolme vaihtoehtoa jo 12 tunnissa. Näinkin on käynyt. Tämä onnistuu laajan interim CFO osaajien verkoston avulla.

Tilanne 2: Tulossa on suunniteltu ja vaativa taloushallinnon muutosprojekti

Tyypillisiä tilanteita, missä määräaikaisia interim CFO-palvelua hyödynnetään, ovat esimerkiksi

 • Taloushallinnon tietojärjestelmähankkeet
 • M&A järjestelyt
 • Taloushallinnon toimintojen rakentaminen tukemaan liiketoiminnan laajentumista uusille markkinoille
 • Uuden taloushallintojärjestelmän muutosprosessin läpivienti

Olipa suunnitteilla on liiketoiminnan käynnistäminen toisessa maassa, yritysjärjestely tai muu vaativa ja määräaikainen tarve huippuosaajalle, on ulkoistetun talousjohtajan (tai interim CFO:n) käyttäminen erinomainen ratkaisu. Jos teillä on suunnitteilla joku muutoshanke tai liiketoiminnan projekti, ota yhteyttä ja katsotaan voimmeko auttaa.

Lisätietoa ulkoistus ja interim CFO-palveluista? Ota yhteyttä

Laita viestiä alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Me olemme sinuun pian yhteydessä. Yhteydenotto menee Johanna Eskolalle ja Jouni Saariselle. Heistä nopeampi on sinuun yhteydessä tänään tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Huom. Interim-ammattilainen! Ethän lähetä CV:tä tai muita henkilötietoja sähköpostitse, vaan GDPR-asetuksen mukaisesti tämän sivun kautta.

  Yhteydenotto

  Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

  Katso kaikki yhteystietomme