Kandidaatti keskiössä

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.

Tuoconin toimintaa ohjaava arvo kaikessa tekemisessämme on ihmisten kunnioitus. Tämä pätee kaikkien kohtaamiemme ihmisten kohdalla. Edustamme aina myös toimeksiannon antanutta yritystä. Omalla toiminnallamme on merkittävä rooli siinä, millainen mielikuva potentiaaliselle kandidaatille syntyy mahdollisesta tulevasta työnantajastaan.

Työmme keskiössä ovat asiakkaamme ja rekrytointien kohdalla kandidaatit, joita lähestymme. Haluamme panostaa kandidaattikokemukseen koko rekrytointiprosessin ajan ja sen jälkeenkin. Tavoitteenamme on jättää meidän kanssa työskentelystä ja asioimisesta jokaiselle osapuolelle hyvä mieli ja lisäksi tarjota jotain hyödyllistä.
Kandidaateilta saamamme palautteen perusteella erityisen tärkeäksi koetaan kommunikointi – ajantasainen tiedottaminen vähentää epätietoisuutta tulevasta.

”Eka rekryfirma, josta on soitettu jälkikäteen jopa ihan kuulumisten kyselemiseksi, pahimmillaan ei edes ’kiitos, mutta ei kiitos’ -soittoa ole muista yrityksistä tullut. Teidän kanssa hommat meni äärimmäisen hyvin putkeen.”

– Marko Nyrhinen, Myyntiryhmäpäällikkö, Onninen Oy.

Erinomaisesti toimiva yhteistyö asiakkaan ja kandidaatin kanssa johdattavat parhaisiin tuloksiin. Arvostus, kommunikointi ja huolenpito – kandidaattikokemuksen kulmakivinä.

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme