Kesätervehdys 2023

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.
Johanna Eskola Tuocon kesä2023

Kesä 2023 on tullut kera lämpimän auringon

H1 takana ja jälleen hyvä aika reflektoida, miten ensimmäinen puolisko on toteutunut. Meillä Tuoconissa keskeinen asia on aina tyytyväisyys meidän omassa timanttisessa tiimissämme, kuin myös asiakas sekä kandien tyytyväisyys. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet erinomaisia tuloksia sekä asiakaspalautteessa että NPS-mittauksissamme (86). Me mittaamme myös kaikkien meidän suorahakuprosesseihin osallistuneiden kandien (sisältää myös niiden arviot, jotka eivät tule valituiksi) NPS – arvoa ( 64). Tämä kertoo sitoutumisestamme tarjota erinomaista palvelua, tällä tiellä haluamme jatkaa myös tulevaisuudessa.

Yksi alkuvuoden aikana kiteytynyt palvelumme syntyi yhdessä asiakkaidemme kanssa. Lähdimme pohtimaan, miten voisimme palvella asiakkaitamme entistä proaktiivisemmin. Yleensä suorahaun puoleen käännytään siinä kohtaan, kun jonkun tyyppinen henkilöriski on jo toteutunut. Miten voisimme auttaa avainhenkilöriskien varautumiseen ja proaktiiviseen toiminnan lisäämiseen näissä tilanteissa. Yrityksillä on usein riippuvuus muutamista avainhenkilöistä, joiden poissaolo tai vaihtuvuus voi aiheuttaa haasteita ja vaikuttaa merkittävästi liiketoimintaan.  Miltä teidän organisaationne avainhenkilöriskisuunnitelma näyttää, tai onko sellaista kirjoitetussa muodossa ollenkaan? Niin kuin yksi asiakkaamme totesi ” Tämähän on vähän kuin manuaali lentäjälle, mitä tehdä, kun vaaratilanne toteutuu.”

Miksi me Suomessa tullaan aina vähän muuta Eurooppaa perässä?

Törmäsin jokunen aika sitten tutkimukseen, jonka mukaan interim-palvelun tunnettuus on Suomessa vain kahdeksan prosenttia. Euroopassa palvelun tunnettuus on jo pitkälti yli viidenkymmenen. Jäin pohtimaan miksi? En tiedä vastausta, mutta se minkä olemme ehkä hävinneet tunnettuudessa, olemme voittaneet rohkeudessa tarttua mahdollisuuteen. Siksi haluan myös kiittää niitä rohkeita Interim-ammattilaisia, joita olemme saaneet tavata sekä niitä asiakkaita, jotka rohkeasti ovat tarttuneet interim-ratkaisujen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Interim-johtajat ja väliaikaiset resurssit voivat tuoda merkittävää lisäarvoa organisaatioille erityisesti avainhenkilöriskien toteutuessa, muutos- ja kasvuvaiheissa. Tuoconin asiantuntijat voivat auttaa löytämään juuri oikean henkilön täyttämään väliaikaisen roolin organisaatiossanne ja varmistamaan, että liiketoiminta jatkuu sujuvasti ja tehokkaasti.

Lisäksi olemme auttaneet useita asiakkaitamme parantamaan yrityksen henkilöstötuottavuutta tarjoamiemme johtamiseen keskittyvien valmennusten avulla. Ymmärrämme, että hyvin toimivat johtoryhmät ja johdetut tiimit saavuttavat parempia tuloksia ja luovat vahvemman perustan organisaation menestykselle. Siksi valmennuksemme keskittyvät kehittämään johtamistaitoja, parantamaan vuorovaikutusta ja parantamaan tiimien suorituskykyä. Olemme saaneet positiivista palautetta asiakkailtamme, jotka ovat nähneet konkreettisia nopeasti tuloksia tehokkaampana ja sitoutuneempana henkilöstönä.

Meiltä kysytään niin usein, että mikä teidät erottaa näistä useista kymmenistä muista suorahaunpalveluja tarjoavista toimijoista. Ymmärrämme, että oikean henkilön löytäminen tiimiin voi olla haasteellista ja aikaa vievää. Me haluamme tarjota asiakkaillemme osuvampia ja pysyvämpiä rekrytointeja. Jos haluat kuulla, mitä ovat ne kaksi keskeistä elementtiä, mitkä me autamme asiakkaitamme tunnistamaan, jotta voimme tehdä laadukkaasti osuvampia ja pysyvämpiä rekrytointeja. Olen aina valmis keskustelemaan näiden osalta, vaikka kahvikupin tai lounaan ääressä.

Nämä yllä olevat palvelut luovat itselleni juuri sitä merkityksellistä työelämää, josta itse sytyn.  Innostuneena lähden jo suunnittelemaan syksyn asiakasprojekteja ja viemään meidän Tuoconin kasvustrategiaa kohti asetettuja tavoitteita.

Toivotan Tuoconin puolesta kaikille mitä mahtavinta kesää. Ladataan akut ja nautitaan kesästä, sillä syksy on täynnä jälleen mahtavia mahdollisuuksia, joista on helppo innostua, kun mieli on kirkas. Jos tämä teksti herätti sinussa kiinnostuksen kuulla lisää, ollaan yhteydessä.

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme