TIEDOTE – Päivi Murtopuro nimitetty Tuocon Oy:n liiketoiminnan johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.

Lehdistötiedote 22.11.2023 

julkaisuvapaa heti 

Yli 13 vuotta ensiluokkaisia asiakaskokemuksia suorahaku-, interim- ja valmennuspalveluissa tarjonnut Tuocon toteuttaa kasvustrategiaansa. Tuocon on matkalla kohti merkittävää valtakunnallista roolia, ja selvitystyö kohti kansainvälistä toimijuutta on aloitettu. Tänä päivänä Tuocon toimii johdon ja HR:n strategisena kumppanina, kun kyse on henkilöstön kasvattamisesta, kehittämisestä tai sopeuttamisesta. 

Päivi Murtopuro vahvistaa Tuoconin Interim-liiketoiminnan kasvua

Päivi Murtopuro on kerryttänyt vaikuttavan taustan liiketoiminnan ja johdon tehtävissä ennen liittymistään Tuoconin timanttiseen tiimiin. Hänen monipuolinen osaamisensa ja kokemuksensa HR:ssä, liiketoiminnan kehittämisessä, strategioiden toimeenpanossa ja operatiivisen johtamisen alalla ovat tehneet hänestä arvostetun ammattilaisen.

Toimitusjohtaja Johanna Eskola näkee Tuoconin tulevaisuudessa isoja mahdollisuuksia, ja iloitsee Murtopuron liityttyä Tuoconin matkaan mukaan edistämään yrityksen strategisten tavoitteiden täyttymistä.

”Esimerkiksi interim-liiketoiminta on meille kasvava liiketoiminta-alue ja Päivi Murtopuro on juuri oikea henkilö tukemaan kasvustrategiaamme”, Eskola iloitsee.

Tuoconilla on tehty todella vahvaa pohjatyötä interim-palvelun eteen. Perinpohjaisella validointityöllä haastateltujen valmiiden kandidaattien määrä on jo yli 300 henkilöä, mikä mahdollistaa asiakasyritysten palvelemisen todella nopeasti. Murtopuro nostaa tämän yhdeksi Tuoconin erityiseksi vahvuudeksi.

”Interim-palvelumme on suunniteltu toteuttamaan tarvittavat muutokset nopeasti ja tehokkaasti sekä varmistamaan yrityksen sujuvan toiminnan myös kriittisissä tilanteissa. Tuoconin ylivertainen luotettavuus, ketteryys ja tinkimätön asiakaslähtöisyys ovat juuri ne ominaisuudet, jotka houkuttelivat minua eniten. Voin luottaa siihen, että yhdessä saavutamme asiakkaidemme tavoitteet ja menestymme muuttuvassa liiketoimintaympäristössä”, Murtopuro kuvailee.

Tuocon Oy:n johtoryhmän jäsenenä Murtopuro tuo vahvan panoksensa yhtiön strategiseen päätöksentekoon ja tulevaisuuden suunnitteluun.

”Intohimoni on rakentaa yritysten kanssa yhdessä entistä kestävämpää työarkea. Yksin ei kenenkään tarvitse pärjätä. Hyvät kumppanit nostavat yrityksen kykyä sopeutua muutoksiin ja hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla”, Murtopuro sanoo.

Lisätietoja:

Johanna Eskola, Toimitusjohtaja

+358 40 5457 573

johanna.eskola@tuocon.fi www.tuocon.fi

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme