Tuocon laajenee Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen

Yli 10-vuotta ensiluokkaista asiakaskokemusta suorahakupalveluissa tarjonnut Tuocon toteuttaa uuden omistajan määrittelemää kasvustrategiaansa. Vuosi sitten maaliskuussa Opteam -menestystarinasta tunnetut Mika ja Johanna Eskola ostivat Tuoconin kasvattaakseen siitä ensin valtakunnallisen ja sitten kansainvälisen toimijan. Palvelutarjonta on laajentunut vuoden aikana ja tänään Tuocon toimii johdon ja HR:n strategisena kumppanina, kun kyse on henkilöstön kasvattamisesta, kehittämisestä tai sopeuttamisesta.

Ensimmäiset Tuocon partnerit aloittavat Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa

Vahvan yrittäjätaustan omaava Tuoconin toimitusjohtaja Johanna Eskola vannoo partneriverkoston nimeen: ”Meille on erittäin tärkeä ja hieno asia, että pystymme laajentumaan partneriverkostoa kasvattamalla. Haluamme mahdollistaa jokaiselle Tuocon-partnerille vapauden menestyä meidän yhteisellä matkallamme.”  Tuocon tulee haastamaan alan isot toimijat henkilökohtaisella palvelulla, ensiluokkaisella asiakaskokemuksella ja ketteryydellä.

Tästä osoituksena meillä on ilo kertoa ensimmäisten partnerien mukaan tulemisesta. Tampereella Tuocon partnereina ovat aloittaneet Minna Duray ja Miia Ponkiniemi. Heidän taustansa tukee niin henkilöstön kasvattamista kuin kehittämistä. Jyväskylässä partnerina on aloittanut Harri Jääskeläinen. Harrin vahva kokemus finanssialalla niin johdon kuin myynnin parissa useiden vuosien ajalta ammattimaisen toteuttamisen Tuoconin palveluille.

Tuocon on pitkäaikaisten asiakkaidensa keskuudessa tunnettu erinomaisista suorahaku- ja rekrytointipalveluistaan. Saman katon alta löytyvät myös henkilöstön osaamisen kehittämiseen esihenkilövalmennukset, johtoryhmävalmennukset, muutosvalmennukset, myynnin valmennukset sekä coaching. Niin ikään erilaiset tutkimuspalvelut henkilöstötyytyväisyydestä asiakastyytyväisyyteen ovat mukana. Työsuhteen loppuvaiheen palveluista sopeuttamisen palvelut kuuluvat myös työsuhteen elinkaaren palveluihin.

Lisätietoja:

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme