Onninen

Suorahaun toimeksiannot ovat kattaneet monipuolisesti koko Onnisen toimialan teollisuudesta ja infrasta sähkö- ja LVI-toimintoihin.

Perusteellista palvelua

Tuocon on toiminut Onninen Oy:n suorahakukumppanina vuodesta 2016 alkaen. Suorahaun toimeksiannot ovat kattaneet monipuolisesti koko Onnisen toimialan teollisuudesta ja infrasta sähkö- ja LVI-toimintoihin.

Hakuja on toteutettu läpi organisaation niin päällikkö-, johtaja-, esihenkilö- kuin asiantuntijapositioihin. Yhteistyötä rekrytointien merkeissä on usein jatkettu tehtävään valitun henkilön kanssa – olemme olleet rekrytointikumppanina myös etsittäessä tiimiin uusia osaajia tai kokonaan uutta myyntiorganisaatiota rakennettaessa.

Tiivistä yhteistyötä

Vuonna 2017 Itä-Suomen myyntialueelle aluemyyntijohtajaksi palkattu Lasse Vilminko (nyk. Regional Director. Sonepar Suomi Oy) on yksi Onniselle Tuoconin suorahakuprosessin kautta valituista henkilöistä, jonka kanssa tiivis yhteistyö on jatkunut. ”Omasta kokemuksestani Tuoconin suorahakuprosessiin osallistuneena totesin valituksi tulemisen jälkeen, että mielelläni jatkaisin yhteistyötä. Työnhakijan kannalta koin, että sovituissa aikatauluissa pysyminen ja yhteydenpito poikkesivat valtavirrasta.”

Tätä ovat muutkin Tuoconin Onniselle rekrytoimat henkilöt kertoneet. Pidetty on siitä, että kuulumisia on kyselty jälkikäteen – niin valituksi tulleelta kuin hänen esihenkilöiltäkin. ”Tästä olemme saaneet kuvan, että Tuoconilla halutaan tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä ja olette aidosti kiinnostuneita siitä, miten rekrytointi on onnistunut kaikkien osapuolten näkökulmasta”, toteaa Lasse Vilminko.

Onninen palvelee teknisen tukkukaupan yritysasiakkaita ja on Suomessa alansa markkinajohtaja. Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Onninen Express -myymäläverkoston, tehokkaiden logististen kokonaisratkaisujen ja monikanavaisen asiointikokemuksen kautta Onninen on ammattilaisen luotettava kumppani. Onninen on toiminut alalla vuodesta 1913.

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä

Laita meille viestiä alla olevalla lomakkeella. Viestisi menee Johanna Eskolalle ja Jouni Saariselle. Heistä nopeampi on sinuun yhteydessä tänään tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    Yhteydenotto

    Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

    Katso kaikki yhteystietomme