Suorahaku

Onnistuneita rekrytointeja käsityönä ja laatutakuulla. Suoraan sanottuna: me annamme kaikkemme, jotta sinä saat parhaat osaajat organisaatioosi.

Suorahakua ammattitaidolla

Teemme yli toista sataa suorahakua vuosittain ja tiedämme, että syvällisellä asiakkaan organisaation ja liiketoimintaympäristön tuntemuksella varmistamme parhaat tulokset ja tuomme suurimman lisäarvon asiakkaillemme.

Tavoitteena on, että suorahakuprosessin jälkeen jokaisella osapuolella on myönteinen kuva hakijaorganisaatiosta. Aktiivisella, kunnioittavalla viestinnällä haluamme osaltamme rakentaa positiivista työnantajamielikuvaa rekrytoivasta yrityksestä. Vuosien mittaiset asiakassuhteet ovatkin palkintona hyvin tehdystä työstä.

Mikä tekee Tuoconin suorahausta ainutlaatuisen?

Menestyminen suorahaussa vaatii luottamuksen rakentamista. Meidän toimintaamme kuvaa se, että teemme aina vähintään sen, minkä olemme luvanneet. Perehdymme asiakkaan tarpeisiin sekä liiketoimintaan ja osaamme kertoa kandidaateille tehtävästä, organisaatiosta ja tavoitteista.

Suorahakumme johtaa siihen, että sopivimmat henkilöt ovat oikeilla paikoilla, oikealla tuella ja tavoitteilla varustettuina. Näin organisaatiosi pääsee toteuttamaan menestystään suunnitelman mukaisesti.

Monet suorahaulla rekrytoidut ovat yllättyneet siitä tuesta, joka jatkuu myös rekrytoinnin jälkeen. Me nimittäin haluamme pitää huolta rekrytoidusta myös rekrytoinnin päätyttyä – erityisesti vaativissa asiantuntija- ja johtotehtävissä. Keskustelemme tavoitteiden toteutumisesta ja mahdollisista tarpeista sekä suorahaun toteuttaneen yrityksen että myös suorahaulla rekrytoidun kanssa.

Onnistunut suorahaku

Me tiedämme, mitä suorahaku ja onnistunut rekrytointi edellyttää.  Kun etsit asiantuntijoita tai johtoa vaativiin tehtäviin ja haluat varmistua onnistuneesta rekrytoinnista. Kun sinulla ei ole resursseja tehdä itse tai tehtävään sopivien hakijoiden löytyminen tuntuu vaikealta.

Teemme täsmähakua asiakkaan todellisiin tarpeisiin. Haastattelemme organisaatioiden ihmisiä haettavan tehtävän ympäriltä, soitamme ja kontaktoimme lukuisia potentiaalisia kandidaatteja verkostoistamme. Etsimme, kunnes löydämme potentiaaliset kandidaatit.

Toisinaan hyvin tarkkaan määritetyllä osaamisvaatimuksella varustetun asiantuntijan löytyminen vaatii syvällistä työtä ja oikeiden kandidaattien löytyminen on mahdotonta tehdä ilman ammattilaisen resursseja. Me autamme siinä. Ammattilaisemme osaavat motivoida ja aktivoida kandidaatteja ajattelemaan työpaikanvaihtoa.

Suorahaku – palvelua laatutakuulla

Työmme johtaa siihen, että sopivimmat henkilöt ovat oikeilla paikoilla, oikealla tuella ja tavoitteilla varustettuina. Näin organisaatiosi pääsee toteuttamaan menestystään suunnitelman mukaisesti.

Meidän kanssamme onnistuvat:

 • Johtajarekrytoinnit
 • Asiantuntijarekrytoinnit
 • Päällikkö- ja esihenkilörekrytoinnit
 • Soveltuvuusarvioinnit
 • Johdon ja esihenkilöiden mentorointiohjelmat

Ota yhteyttä

Me olemme sinuun pian yhteydessä. Yhteydenotto menee Janne Karlssonille ja Johanna Eskolalle. Heistä jompikumpi on yhteydessä sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  Yhteydenotto

  Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

  Kaikki kaikki yhteystietomme