Headhunting Executive Search

Onnistuneita Executive search-toimeksiantoja Helsingissä käsityönä ja laatutakuulla. Suoraan sanottuna: me annamme kaikkemme, jotta sinä saat parhaat osaajat organisaatioosi.

Suorahaku Headhunting Executive Search Tuocon Oy

Onnistunut executive search

Olemme toteuttaneet onnistuneesti useita executive search toimeksiantoja, aina pörssiyhtiön toimitusjohtajista PK-yrityksen johtajiin. Toteutamme vuosittain yli toistasataa headhunting-toimeksiantoa ja tiedämme, että syvällisellä asiakkaan organisaation ja liiketoimintaympäristön tuntemuksella varmistamme parhaat tulokset ja tuomme suurimman lisäarvon asiakkaillemme.

Executive searchin tavoitteena on, että suorahakuprosessin jälkeen jokaisella osapuolella on myönteinen kuva hakijaorganisaatiosta. Aktiivisella, kunnioittavalla viestinnällä haluamme osaltamme rakentaa positiivista työnantajamielikuvaa rekrytoivasta yrityksestä, jonka puolesta teemme headhunttausta. Vuosien mittaiset asiakassuhteet ovatkin palkintona hyvin tehdystä työstä. Oli kyseessä ylimmän executive search tai asiantuntijoiden headhunting, me löydämme kandidaatit. Haku toteutetaan aina toivotulla tavalla: hiljaisena tai avoimena hakuna.

Mikä tekee Tuoconin executive searchista onnistuneen ja ainutlaatuisen?

Helsingissä menestyminen headhuntingissa vaatii erityisen luottamuksen rakentamista. Meidän toimintaamme kuvaa se, että executive search-toimeksiannoissa teemme aina vähintään sen, minkä olemme luvanneet. Perehdymme asiakkaan tarpeisiin sekä liiketoimintaan ja osaamme kertoa kandidaateille tehtävästä, organisaatiosta ja tavoitteista.

Executive search-toimeksianto johtaa siihen, että sopivimmat henkilöt ovat oikeilla paikoilla, oikealla tuella ja tavoitteilla varustettuina. Näin organisaatiosi pääsee toteuttamaan menestystään suunnitelman mukaisesti.

Monet headhunting kautta rekrytoidut ovat yllättyneet siitä tuesta, joka jatkuu myös rekrytoinnin jälkeen. Me nimittäin haluamme pitää huolta rekrytoidusta myös rekrytoinnin päätyttyä – erityisesti vaativissa johtotehtävissä. Keskustelemme tavoitteiden toteutumisesta ja mahdollisista tarpeista sekä suorahaun toteuttaneen yrityksen että myös suorahaulla rekrytoidun kanssa.

Onnistunut executive search – mitä se vaatii?

Me tiedämme, mitä executive search ja onnistunut rekrytointi Helsingissä edellyttää.  Kun etsit johtajaa vaativaan tehtävään ja haluat varmistua onnistuneesta rekrytoinnista. Kun sinulla ei ole resursseja tehdä itse tai tehtävään sopivien hakijoiden löytyminen tuntuu vaikealta. Me teemme onnistuneita suorahakuja.

Teemme täsmähakua asiakkaan todellisiin tarpeisiin. Executive searchissa haastattelemme organisaatioiden ihmisiä haettavan tehtävän ympäriltä, soitamme ja kontaktoimme lukuisia potentiaalisia kandidaatteja verkostoistamme. Etsimme, kunnes löydämme potentiaaliset kandidaatit, haet sitten asiantuntijaa tai johtoa. Etsimme suorahaulla sopivimmat asiantuntijat ja johtajat.

Toisinaan hyvin tarkkaan määritetyllä osaamisvaatimuksella varustetun asiantuntijan löytyminen vaatii syvällistä työtä ja oikeiden kandidaattien löytyminen on mahdotonta tehdä ilman ammattilaisen resursseja. Meidän suorahakupalvelumme auttaa siinä. Ammattilaisemme osaavat motivoida ja aktivoida kandidaatteja ajattelemaan työpaikanvaihtoa.

Executive search -palvelua laatutakuulla

Miltä kuulostaa Executive search, jossa on laatutakuu? Meillä on ollut sellainen jo vuosia ja kerromme mielellämme siitä enemmän.

Meidän kanssamme onnistuvat:

 • Toimitusjohtaja haut
 • Johtajarekrytoinnit
 • Johdon suorahaku
 • Päällikkö- ja esihenkilörekrytoinnit
 • Soveltuvuusarvioinnit
 • Johdon ja esihenkilöiden mentorointiohjelmat

Ota yhteyttä

Me olemme sinuun pian yhteydessä. Yhteydenotto menee Johanna Eskolalle ja Jouni Saariselle. Heistä jompikumpi on yhteydessä sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  Yhteydenotto

  Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

  Katso kaikki yhteystietomme