Headhunting Helsinki

Onnistuneita headhunting-toimeksiantoja Helsingissä käsityönä ja laatutakuulla. Suoraan sanottuna: me annamme kaikkemme, jotta sinä saat parhaat osaajat organisaatioosi.

Suorahaku Headhunting Executive Search Tuocon Oy

Onnistunut headhunting

Toteutamme yli toistasataa headhunting-toimeksiantoa vuosittain ja tiedämme, että syvällisellä asiakkaan organisaation ja liiketoimintaympäristön tuntemuksella varmistamme parhaat tulokset ja tuomme suurimman lisäarvon asiakkaillemme.

Headhuntingin tavoitteena on, että suorahakuprosessin jälkeen jokaisella osapuolella on myönteinen kuva hakijaorganisaatiosta. Aktiivisella, kunnioittavalla viestinnällä haluamme osaltamme rakentaa positiivista työnantajamielikuvaa rekrytoivasta yrityksestä, jonka puolesta teemme headhunttausta. Vuosien mittaiset asiakassuhteet ovatkin palkintona hyvin tehdystä työstä. Oli kyseessä ylimmän johdon headhunting tai asiantuntijoiden headhunting, me löydämme kandidaatit.

Mikä tekee Tuoconin headhuntingista onnistuneen ja ainutlaatuisen?

Helsingissä menestyminen headhuntingissa vaatii erityisen luottamuksen rakentamista. Meidän toimintaamme kuvaa se, että headhunting-toimeksiannoissa teemme aina vähintään sen, minkä olemme luvanneet. Perehdymme asiakkaan tarpeisiin sekä liiketoimintaan ja osaamme kertoa kandidaateille tehtävästä, organisaatiosta ja tavoitteista.

Headhunting toimeksianto johtaa siihen, että sopivimmat henkilöt ovat oikeilla paikoilla, oikealla tuella ja tavoitteilla varustettuina. Näin organisaatiosi pääsee toteuttamaan menestystään suunnitelman mukaisesti.

Monet headhunting kautta rekrytoidut ovat yllättyneet siitä tuesta, joka jatkuu myös rekrytoinnin jälkeen. Me nimittäin haluamme pitää huolta rekrytoidusta myös rekrytoinnin päätyttyä – erityisesti vaativissa asiantuntija- ja johtotehtävissä. Keskustelemme tavoitteiden toteutumisesta ja mahdollisista tarpeista sekä suorahaun toteuttaneen yrityksen että myös suorahaulla rekrytoidun kanssa.

Onnistunut headhunting – mitä se vaatii?

Me tiedämme, mitä suorahaku ja onnistunut rekrytointi Helsingissä edellyttää.  Kun etsit asiantuntijoita tai johtoa vaativiin tehtäviin ja haluat varmistua onnistuneesta rekrytoinnista. Kun sinulla ei ole resursseja tehdä itse tai tehtävään sopivien hakijoiden löytyminen tuntuu vaikealta. Me teemme onnistuneita suorahakuja.

Teemme täsmähakua asiakkaan todellisiin tarpeisiin. Suorahaussa haastattelemme organisaatioiden ihmisiä haettavan tehtävän ympäriltä, soitamme ja kontaktoimme lukuisia potentiaalisia kandidaatteja verkostoistamme. Etsimme, kunnes löydämme potentiaaliset kandidaatit, haet sitten asiantuntijaa tai johtoa. Etsimme suorahaulla sopivimmat asiantuntijat ja johtajat.

Toisinaan hyvin tarkkaan määritetyllä osaamisvaatimuksella varustetun asiantuntijan löytyminen vaatii syvällistä työtä ja oikeiden kandidaattien löytyminen on mahdotonta tehdä ilman ammattilaisen resursseja. Meidän suorahakupalvelumme auttaa siinä. Ammattilaisemme osaavat motivoida ja aktivoida kandidaatteja ajattelemaan työpaikanvaihtoa.

Headhunting -palvelua laatutakuulla

Miltä kuulostaa headhunting, jossa on laatutakuu? Meillä on ollut sellainen jo vuosia ja kerromme mielellämme siitä enemmän.

Meidän kanssamme onnistuvat:

 • Toimitusjohtaja haut
 • Johtajarekrytoinnit, johdon suorahaku
 • Asiantuntijarekrytoinnit
 • Päällikkö- ja esihenkilörekrytoinnit
 • Soveltuvuusarvioinnit
 • Johdon ja esihenkilöiden mentorointiohjelmat

Ota yhteyttä

Me olemme sinuun pian yhteydessä. Yhteydenotto menee Johanna Eskolalle ja Jouni Saariselle. Heistä jompikumpi on yhteydessä sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  Yhteydenotto

  Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

  Katso kaikki yhteystietomme