Johdon suorahaku Helsinki

Kun etsit juuri sitä oikeaa johtajaa, joka sitoutuu yritykseenne pidemmäksi aikaa. Silloin olemme oikea valinta.

Suorahaku Headhunting Executive Search Tuocon Oy

Osuvaa ja pysyvää johdon suorahakua Helsingissä ammattitaidolla

Teemme yli toistasataa johdon suorahakua vuosittain.Yhdistämällä uusimman markkinatiedon ja syvällisen liiketoimintaympäristön tuntemuksen, pystymme tarjoamaan sinulle ja yrityksellesi yksinkertaisesti osuvampia ja pysyvämpiä suorahakuja.

Johdon suorahaun tavoitteena on, että suorahakuprosessin jälkeen jokaisella osapuolella on myönteinen kuva hakijaorganisaatiosta. Aktiivisella, kunnioittavalla viestinnällä haluamme osaltamme rakentaa positiivista työnantajamielikuvaa rekrytoivasta yrityksestä, jonka puolesta teemme suorahakua. Vuosien mittaiset asiakassuhteet ovatkin palkintona hyvin tehdystä työstä. Oli kyseessä pörssiyhtiön ylimmän johdon suorahaku tai suorahaku asiantuntijatehtäviin, me löydämme kandidaatit.

Mikä tekee Tuoconin johdon suorahausta onnistuneen?

Menestyminen suorahaussa vaatii luottamuksen rakentamista. Meidän toimintaamme kuvaa se, että suorahauissa teemme aina vähintään sen, minkä olemme luvanneet. Perehdymme asiakkaan tarpeisiin sekä liiketoimintaan ja osaamme kertoa suorahaussa kandidaateille tehtävästä, organisaatiosta ja tavoitteista.

Suorahakumme johtaa siihen, että sopivimmat henkilöt ovat oikeilla paikoilla, oikealla tuella ja tavoitteilla varustettuina. Näin organisaatiosi pääsee toteuttamaan menestystään suunnitelman mukaisesti.

Monet suorahaulla rekrytoidut ovat yllättyneet siitä tuesta, joka jatkuu myös rekrytoinnin jälkeen. Me nimittäin haluamme pitää huolta rekrytoidusta myös rekrytoinnin päätyttyä – erityisesti vaativissa asiantuntija- ja johtotehtävissä. Keskustelemme tavoitteiden toteutumisesta ja mahdollisista tarpeista sekä suorahaun toteuttaneen yrityksen että myös suorahaulla rekrytoidun kanssa.

”Tuocon on onnistunut suorahakuprosesseissa erittäin hyvin. Menestymisen perustana on pitkäjänteinen yhteistyö sekä liiketoimintatarpeiden ja markkinamuutosten ymmärtäminen. Aktiivinen yhteistyö jatkuu jokaisen haun jälkeen toimeksiantajan ja valitun henkilön kanssa. Yhteistyö Tuoconin kanssa on erittäin ammattimaista ja helppoa. Voin lämpimästi suositella Tuoconia.”

Timo Nikulainen, Johtaja, Infra, Onninen Oy

Onnistunut johdon suorahaku

Me tiedämme, mitä suorahaku ja onnistunut rekrytointi edellyttää.  Kun etsit asiantuntijoita tai johtoa vaativiin tehtäviin ja haluat varmistua onnistuneesta rekrytoinnista. Kun sinulla ei ole resursseja tehdä itse tai tehtävään sopivien hakijoiden löytyminen tuntuu vaikealta. Me teemme onnistuneita suorahakuja.

Teemme täsmähakua asiakkaan todellisiin tarpeisiin. Suorahaussa haastattelemme organisaatioiden ihmisiä haettavan tehtävän ympäriltä, soitamme ja kontaktoimme lukuisia potentiaalisia kandidaatteja verkostoistamme. Etsimme, kunnes löydämme potentiaaliset kandidaatit, haet sitten asiantuntijaa tai johtoa. Etsimme suorahaulla sopivimmat asiantuntijat ja johtajat.

Toisinaan hyvin tarkkaan määritetyllä osaamisvaatimuksella varustetun asiantuntijan löytyminen vaatii syvällistä työtä ja oikeiden kandidaattien löytyminen on mahdotonta tehdä ilman ammattilaisen resursseja. Meidän suorahakupalvelumme auttaa siinä. Ammattilaisemme osaavat motivoida ja aktivoida kandidaatteja ajattelemaan työpaikanvaihtoa.

Johdon suorahaku – palvelua laatutakuulla

Miltä kuulostaa suorahaku, jossa on laatutakuu? Meillä on ollut sellainen jo vuosia ja kerromme mielellämme siitä enemmän.

Meidän kanssamme onnistuvat:

 • Toimitusjohtaja haut
 • Johtajarekrytoinnit
 • Johdon suorahaku
 • Päällikkö- ja esihenkilörekrytoinnit
 • Soveltuvuusarvioinnit
 • Johdon ja esihenkilöiden mentorointiohjelmat

”Tuoconin hybridihaun kautta onnistuimme löytämään hyviä kandeja niin suorahaun kuin ilmoituksenkin kautta. Olimme tyytyväisiä, miten esihaastattelut ja esittelyt tehtiin. Voin todeta, että koko prosessin toimivuus sekä hinta/laatusuhde ovat kohdillaan. Tiedän kenen puoleen kääntyä seuraavan tarpeen osalta.”

Arto Valkama, Toimitusjohtaja, Turun Kaupunginteatteri

Tuocon oy lyhyesti

Tuocon on 2010 perustettu suorahaku- (headhunting), ulkoistus- (interim) ja outplacement-palveluita sekä johtamisen valmennuksia tarjoava henkilöstöpalvelualan yritys. Liikevaihtomme oli 2022 1,7 miljoonaa euroa ja toimimme valtakunnallisesti seitsemällä paikkakunnalla. Meillä on toimipisteet Vantaalta Rovaniemelle, ja Turusta Imatralle. Tunnetuin palvelumme on laatutakuulla varustettu suorahaku, joita teemme vuosittain reilusti toistasataa. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Johanna Eskola. Yrityksen omistus on sataprosenttisesti suomalainen.

Ota yhteyttä

Me olemme sinuun pian yhteydessä. Yhteydenotto menee Johanna Eskolalle ja Jouni Saariselle. Heistä jompikumpi on yhteydessä sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  Yhteydenotto

  Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

  Katso kaikki yhteystietomme