Rekrytointipalvelut Helsinki

Tuocon tarjoaa yrityksille osuvaa rekrytointipalvelua Helsingissä. Me löydämme oikeanlaiset ihmiset oikeille paikoille. Rekrytointi on yritykselle yksi kriittisimmistä prosesseista. Sen onnistuminen vaatii tekemistä, näkemystä ja kokemusta.

Rekrytointipalvelut yrityksille

Me näemme liiketoimintasi kokonaisuutena ja tavoitteemme on onnistuneiden rekrytointien avulla tukea liiketoiminnan kehittymistä toivottuun suuntaan.

Rekrytointiprosessi on osa organisaation liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista. Oikeanlaisten osaajien houkutteleminen on yrityksille tärkeä kilpailukykytekijä ja menestyksen kannalta elinehto.

Ammattitaitoisesti järjestetyllä rekrytointiprosessilla takaat, että yrityksesi erottuu kilpailijoistaan houkuttelevana vaihtoehtona ja kykenet löytämään hakijoita tehtäviin oikeanlaisella osaamisella.

Me lähestymme rekrytointiprosessia aina sekä hakijan
että rekrytoivan yrityksen näkökulmasta.

Mikä tekee rekrytointipalvelustamme ainutlaatuisen?

Me lähestymme rekrytointiprosessia aina sekä hakijan että rekrytoivan yrityksen näkökulmasta.

Me otamme rekrytoinnissa kokonaisvaltaisesti huomioon sekä rekrytoivan yrityksen että hakijoiden tarpeet. Huolehdimme kanssasi paitsi oikean osaajan löytymisestä, myös työnantajamielikuvasta. Räätälöimme rekrytointiprosessin käytettävissä olevan budjetin ja tavoitteiden pohjalta

Hakijan näkökulmasta rekrytointiprosessi kertoo yrityksestä paljon. Positiivinen hakijakokemus edistää vahvan työnantajabrändin muodostumista ja lisää yrityksen vetovoimaa osaajamarkkinoilla. Rekrytoitavalle on tärkeää, että hänen panostaan hakijana ja osaajana arvostetaan. Selkeästi etenevä ja aikataulutettu prosessi ovat rekrytoinnin lähtökohtia, joiden perusteella hakija arvioi yrityksen kulttuuria.

Asiantuntijoiden ja ylimmän johdon rekrytointipalvelut Helsingissä

Meidät tunnetaan Helsingissä siitä, että pyrimme aina tekemään hieman enemmän. Annamme kaikkemme, jotta löydämme oikeanlaiset osaajat oikeille paikoille.

Etenkin vaativissa asiantuntijatehtävissä ja ylemmän johdon positioissa oikean tehtävän ja oikean tekijän kohtaaminen on joskus työn takana, eikä pelkkä ilmoitushaku riitä. Meillä on kokemusta, näkemystä ja ratkaisuja vaativienkin rekrytointien onnistuneesta läpiviennistä. Löydämme hakijoiden joukosta sopivimmat osaajat sekä juuri ne hakijat, joista yrityksenne on kiinnostunut.

Varmistamme, että kaikki rekrytointiviestintä on ammattimaista, ajantasaista ja brändiinne istuvaa.

Ota yhteyttä

Me olemme sinuun pian yhteydessä. Yhteydenotto menee Johanna Eskolalle ja Jouni Saariselle. Heistä jompikumpi on yhteydessä sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Huom. Työnhakija! Ethän lähetä CV:tä tai muita henkilötietoja sähköpostitse tai tämän lomakkeen kautta, vaan GDPR-asetuksen mukaisesti tämän sivun kautta. Kiitos.

Note Job seeker! Please do not send your CV or other personal information by e-mail or through this form, but in accordance with the GDPR regulation through this page. Thank you.

    Yhteydenotto

    Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

    Katso kaikki yhteystietomme