Raisio

Raision vuorovaikutusvalmennus koko henkilöstölle.

Valmennukset ovat energisiä ja innostavia

Elintarvikekonserni Raisio vakuuttui niin vahvasti johdon vuorovaikutusvalmennuksesta, että se haluttiin koko henkilöstölle. Tulokset sulautuivat nopeasti tasavertaiseksi työkaluksi Raision muiden järjestelmien rinnalle.

Raisio etsi valmennusta, joka vahvistaisi erilaisten ihmisten välistä ymmärrystä. Puuttui yhteinen kieli, jolla voisi puhua ihmisten erilaisuudesta ja erilaisista viestintätavoista.

”Erilaisten viestintätyylien tiedostaminen auttaa tunnistamaan muun muassa tempoeroja. Jotkut voivat olla luontaisesti nopeita ja kertoa spontaanisti mielipiteensä. Toiset haluavat harkita asioita pidempään eri näkökulmista. Kumpikin tapa toimia voi johtaa yhtä hyvään lopputulokseen”, Raision henkilöstöpäällikkö Johanna Jalava toteaa.

Raisiossa punnittiin Insights Discoveryn lisäksi myös muita työkaluja, mutta Insights Discovery osoittautui selkeimmäksi ja helpoimmaksi viestiä.

”Värien visuaalisuus on hyvä asia. Idea on helppo omaksua, koska väreistä tulee luontaisia mielikuvia”, Jalava lisää.

Parempaa ymmärrystä

Valmennusten paras sato on ymmärrys omasta ja muiden tavasta toimia. Työyhteisössä tiedetään, miten esimerkiksi tulenpunaista tai auringonkeltaista energiaa omaava ihminen tyypillisesti toimii.miten esimerkiksi tulenpunaista tai auringonkeltaista energiaa omaava ihminen tyypillisesti toimii.

”Kun esimerkiksi minä, jolla on tulenpunaista energiaa, menen keskustelemaan jostakin asiasta ihmiselle, jolla on ruohonvihreää tai jäänsinistä energiaa, osaan miettiä etukäteen, miten minun kannattaa muotoilla sanani”, Jalava selittää.

Osaksi työyhteisön arkea

Valmennuksessa saadut väripalikat pääsivät heti näkyville työhuoneiden oviin – ihmisten omasta aloitteesta.

”Värit ovat eläneet kivasti ihmisten puheissa. Termistöä alettiin heti käyttää arjen tekemisessä”, Jalava iloitsee.

”Johannan Insights Discovery -valmennuksiin on oltu poikkeuksellisen tyytyväisiä. Etukäteen joku on voinut suhtautua epäilevästi, mutta valmennuksen jälkeen mieli on muuttunut”, Lumme kertoo.

Haluatko tietää enemmän Insighs Discoverystä? Lisätietoa täältä.

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä.

Laita meille viestiä alla olevalla lomakkeella. Viestisi menee Johanna Eskolalle ja Jouni Saariselle. Heistä nopeampi on sinuun yhteydessä tänään tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    Yhteydenotto

    Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

    Katso kaikki yhteystietomme