Ylimmän johdon suorahaku

Onnistuneita ylimmän johdon rekrytointeja käsityönä ja laatutakuulla. Suoraan sanottuna: me annamme kaikkemme, jotta sinä saat parhaat osaajat organisaatioosi.

Suorahaku Headhunting Executive Search Tuocon Oy

Ylimmän johdon suorahakua ammattitaidolla

Teemme jatkuvasti ylimmän johdon suorahakua, pörssiyhtiön toimitusjohtajista aina PK-yrityksen avainhenkilöihin, ja tiedämme, että syvällisellä asiakkaan organisaation ja liiketoimintaympäristön tuntemuksella varmistamme parhaat tulokset ja tuomme suurimman lisäarvon asiakkaillemme.

Ylimmän johdon suorahaun tavoitteena on, että suorahakuprosessin jälkeen jokaisella osapuolella on myönteinen kuva hakijaorganisaatiosta. Aktiivisella, kunnioittavalla viestinnällä haluamme osaltamme rakentaa positiivista työnantajamielikuvaa rekrytoivasta yrityksestä, jonka puolesta teemme suorahakua. Vuosien mittaiset asiakassuhteet ovatkin palkintona hyvin tehdystä työstä. Kun kyseessä on ylimmän johdon rekrytointi tai vaativan tason asiantuntijahaku, me löydämme kandidaatit.

Mikä tekee Tuoconin ylimmän johdon suorahausta niin onnistuneen ja ainutlaatuisen?

Menestyminen ylimmän johdon suorahaussa vaatii luottamuksen rakentamista. Meidän toimintaamme kuvaa se, että johdon suorahaussa teemme aina vähintään sen, minkä olemme luvanneet. Perehdymme asiakkaan tarpeisiin sekä liiketoimintaan ja osaamme kertoa suorahaussa kandidaateille tehtävästä, organisaatiosta ja tavoitteista.

Johdon rekrytointimme johtaa siihen, että sopivimmat henkilöt ovat oikeilla paikoilla, oikealla tuella ja tavoitteilla varustettuina. Näin organisaatiosi pääsee toteuttamaan menestystään suunnitelman mukaisesti.

Monet suorahaulla rekrytoidut ovat yllättyneet siitä tuesta, joka jatkuu myös rekrytoinnin jälkeen. Me nimittäin haluamme pitää huolta rekrytoidusta myös rekrytoinnin päätyttyä – erityisesti vaativissa asiantuntija- ja johtotehtävissä. Keskustelemme tavoitteiden toteutumisesta ja mahdollisista tarpeista sekä suorahaun toteuttaneen yrityksen että myös suorahaulla rekrytoidun kanssa.

”Tuocon on onnistunut suorahakuprosesseissa erittäin hyvin. Menestymisen perustana on pitkäjänteinen yhteistyö sekä liiketoimintatarpeiden ja markkinamuutosten ymmärtäminen. Aktiivinen yhteistyö jatkuu jokaisen haun jälkeen toimeksiantajan ja valitun henkilön kanssa. Yhteistyö Tuoconin kanssa on erittäin ammattimaista ja helppoa. Voin lämpimästi suositella Tuoconia.”

Timo Nikulainen, Johtaja, Infra, Onninen Oy

Onnistunut ylimmän johdon suorahaku

Me tiedämme, mitä onnistunut johdon suorahaku edellyttää.  Kun etsit asiantuntijoita tai johtoa vaativiin tehtäviin ja haluat varmistua onnistuneesta rekrytoinnista. Kun sinulla ei ole resursseja tehdä itse tai tehtävään sopivien hakijoiden löytyminen tuntuu vaikealta. Me teemme onnistuneita suorahakuja.

Teemme täsmähakua asiakkaan todellisiin tarpeisiin. Suorahaussa haastattelemme organisaatioiden ihmisiä haettavan tehtävän ympäriltä, soitamme ja kontaktoimme lukuisia potentiaalisia kandidaatteja verkostoistamme. Etsimme, kunnes löydämme potentiaaliset kandidaatit, haet sitten asiantuntijaa tai johtoa. Etsimme suorahaulla sopivimmat asiantuntijat ja johtajat.

Toisinaan hyvin tarkkaan määritetyllä osaamisvaatimuksella varustetun asiantuntijan löytyminen vaatii syvällistä työtä ja oikeiden kandidaattien löytyminen on mahdotonta tehdä ilman ammattilaisen resursseja. Meidän suorahakupalvelumme auttaa siinä. Ammattilaisemme osaavat motivoida ja aktivoida kandidaatteja ajattelemaan työpaikanvaihtoa.

Ylimmän johdon suorahaku – palvelua laatutakuulla

Miltä kuulostaa ylimmän johdon rekrytointi, jossa on laatutakuu? Meillä on ollut sellainen jo vuosia ja kerromme mielellämme siitä enemmän.

Meidän kanssamme onnistuvat:

 • Toimitusjohtaja haut
 • Johtajarekrytoinnit, johdon suorahaku
 • Päällikkö- ja esihenkilörekrytoinnit
 • Soveltuvuusarvioinnit
 • Johdon ja esihenkilöiden mentorointiohjelmat

”Tuoconin hybridihaun kautta onnistuimme löytämään hyviä kandeja niin suorahaun kuin ilmoituksenkin kautta. Olimme tyytyväisiä, miten esihaastattelut ja esittelyt tehtiin. Voin todeta, että koko prosessin toimivuus sekä hinta/laatusuhde ovat kohdillaan. Tiedän kenen puoleen kääntyä seuraavan tarpeen osalta.”

Arto Valkama, Toimitusjohtaja, Turun Kaupunginteatteri

Tuocon oy lyhyesti

Tuocon on 2010 perustettu suorahaku- (headhunting), ulkoistus- (interim) ja outplacement-palveluita sekä johtamisen valmennuksia tarjoava henkilöstöpalvelualan yritys. Liikevaihtomme oli 2022 1,7 miljoonaa euroa ja toimimme valtakunnallisesti seitsemällä paikkakunnalla. Meillä on toimipisteet Vantaalta Rovaniemelle, ja Turusta Imatralle. Tunnetuin palvelumme on laatutakuulla varustettu suorahaku, joita teemme vuosittain reilusti toistasataa. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Johanna Eskola. Yrityksen omistus on sataprosenttisesti suomalainen.

Ota yhteyttä

Me olemme sinuun pian yhteydessä. Yhteydenotto menee Johanna Eskolalle ja Ilkka Mikkolalle. Heistä jompikumpi on yhteydessä sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  Yhteydenotto

  Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

  Katso kaikki yhteystietomme