Rekrytointi Turku

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.

Rekrytointi Turku

Onko sinulla ja yritykselläsi tarvetta löytää paras mahdollinen osaaja? Me Tuoconilla autamme rekrytointipalveluiden avulla täyttämään suunnitellun tai äkillisen osaajatarpeen. Me löydämme oikeanlaiset ihmiset oikeille paikoille.

Rekrytoinnit ja suorahaku ovat ydinosaamistamme. Me tiedämme mistä ja miten löytää parhaat asiantuntija, johtajat ja avainhenkilöt. Oli tarpeesi kiireellinen tai kiireetön, ota yhteyttä. Saat Tuocon Turun ja koko Tuocon ketjun osaamisen avuksesi. Emme ole Turussa vielä yhtä tunnettuja kuin Aurajoki tai Suomen Joutsen, mutta olemme auttaneet täällä asiakkaitamme jo vuodesta 2011 lähtien, Tyytyväiset asiakkaamme luottavat meihin ja palveluihimme yhä uudelleen. Oletko sinä seuraava?

Tervetuloa käymään toimistoillamme Turussa osoitteessa Tykistökatu 4. Vaihtoehtoisesti tulemme aina mielellämme myös paikan päälle tapaamaan.

Turku

Tuocon Oy
Tykistökatu 4
20520 Turku


Palvelut

Menestys syntyy tekemällä. Emme tee asiakkaillemme ainoastaan sitä, mitä pyydetään, vaan sen mikä on järkevää. Se voi vaatia käsityön tarkkuutta ja
syvää paneutumista liiketoiminnan haasteisiin. Palkintona siitä ovat vuosien luottamukselliset asiakassuhteet.

Rekrytointi

Onnistu rekrytoinnissa.

Rekrytoinnin onnistuminen vaati tekemistä, näkemystä ja kokemusta, jota moniammatillisella tiimillämme on. Varmista rekrytointiprosessin onnistuminen ja toteuta se ammattilaisen avulla.

Suorahaku

Löydä asiantuntijoita tai johtoa vaativiin tehtäviin.

Haluat varmistua onnistuneesta rekrytoinnista, mutta sinulla ei ole resurssesseja tehdä itse tai osaamisen löytyminen tuntuu vaikealta. Me tiedämme, mitä onnistunut rekrytointi edellyttää.

Business coaching

Avaa toimintamahdollisuuksia ja laajenna näkökulmia.

Business coaching energisoi valmennettavan muutoksiin ja lisää resilienssiä. Luottamuksellinen valmennussuhde on kannattava voimavara.

Valmennus

Vahvista muutoskyvykkyyttä ja tiimejä.

Valmennamme ihmisiä yritysten muutosvaiheiden läpivienneissä ja luomme organisaatioihin ja tiimeihin yhteishenkeä. Kokemuksemme ja erilaisten organisaatioiden tuntemus tuo syvyyttä valmennuksiimme.

Outplacement

Huolehdi työnantajamielikuvasta ja lähtevistä osaajista.

Moniammatillisella tiimillämme on vuosien kokemus outplacementistä – kohdistuipa muutosturva suurempaan joukkoon tai tarkasti räätälöitävään yksittäiseen urasuunnitelmaan.

Interim-vuokrajohtaja

Rekrytoi vuokratyöntekijä muutokseen tai projektiin.

Asiantuntija, päällikkö tai johtaja – rekrytoi osaavaa eristyisasiantuntijuutta tarkasti tarpeeseen.

Ota yhteyttä

Me olemme sinuun pian yhteydessä. Alla oleva yhteydenotto menee Johanna Eskolalle. Johanna on sinuun yhteydessä tänään tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.


  Tuocon toimipisteet

  Turku
  Tykistu00f6katu 4, 20520 Turku, Suomi
  Vantaa
  Tietotie 9
  Tampere
  Rautatienkatu 21
  Jyvu00e4skylu00e4
  Kauppakatu 39, 40100 Jyvu00e4skylu00e4, Suomi
  Oulu
  Kiviharjunlenkki 1, 90220 Oulu
  Rovaniemi
  rovakatu 30 Rovaniemi
  Imatra
  Koskenparras 5, 55100 Imatra

  Yhteydenotto

  Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

  Katso kaikki yhteystietomme