Jyväskylä

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.

Tuocon Jyväskylä

Tuocon-ketju on suomalainen suorahakuoutplacement-, ja ulkoistuspalveluita (interim) sekä johdon valmennuksia tarjoava henkilöstöalan yritys, jonka menestys perustuu yhdistelmään vankkaa osaamista ja maailmanluokan asiakaspalvelua.

Toimimme ympäri Suomen. Jyväskylän toimistollamme sinua palvelee Harri Jääskeläinen.

Harri on aloittanut Tuocon Oy:n ensimmäisenä partnerina keväällä 2021. Tätä ennen hän on työskennellyt pitkään finanssialalla erilaisissa johto- ja esihenkilötehtävissä niin pankissa, kuin vakuutusyhtiössä. Vahva johtajakokemus, sekä asiakastyön kautta tullut laaja ymmärrys eri toimialoista antavat hänelle hyvät lähtökohdat erityisesti myynti-, talous- ja esihenkilötehtävissä tarvittavien ominaisuuksien arviontiin. Ymmärrystä yritysten liiketoimintaan on tuonut myös työskentely hallitusammattilaisena. Työssään hän keskittyy pääasiassa suorahakuihin, mutta myös muutos- ja uravalmennusasiat kiehtovat.

Koulutukseltaan Harri on MBA ja suorittanut myös HHJ-kurssin. Työskentelytyyliltään Harri on tulos- ja tavoitekeskeinen. Myös asiakaskeskeisyys ja palvelun laatu ovat hänelle tärkeitä. Opiskellessaan Mba-tutkintoa hän tutustui Jim Collinsin teokseen Hyvästä Paras. Kirjan mukaan yksi tärkeimmistä lähtökohdista on löytää oikeat ihmiset oikeille paikoille. Tämä ohjetta Harri on pyrkinyt omassa johtamisessaan noudattamaan ja nyt headhunterina pystynyt käytännössä toteuttamaan myös asiakkailleen. Tärkeinä asioina onnistuneissa rekrytoinneissa hän pitää yritystoiminnan ja yrityksen kulttuurin tuntemista. Mitä paremmin ymmärrämme yrityksen liiketoimintaa ja yrityksen kulttuuria, sitä osuvampia ja pysyvämpiä suorahakumme ovat. Harrin LinkedIn-profiiliin pääset tästä.

Vapaa aikansa Harri käyttää liikkumalla monipuolisesti,  matkustelemalla ja kesäisin mökkeilemällä.

Koko Tuocon-ketju apunasi

Me Tuoconilla toimimme ympäri Suomen ja saat aina koko Tuocon-ketjun osaamisen avuksesi. Tyytyväiset asiakkaamme luottavat meihin ja palveluihimme yhä uudelleen. Ehkä sinä olet seuraava?

Voit olla Harriin suoraan yhteydessä alla olevan lomakkeen tai yhteystietojen kautta ja katsotaan yhdessä, kuinka voisimme sinua parhaiten palvella!

Jyväskylä

Tuocon Oy
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä


Palvelut

Menestys syntyy tekemällä. Emme tee asiakkaillemme ainoastaan sitä, mitä pyydetään, vaan sen mikä on järkevää. Se voi vaatia käsityön tarkkuutta ja
syvää paneutumista liiketoiminnan haasteisiin. Palkintona siitä ovat vuosien luottamukselliset asiakassuhteet.

Rekrytointi

Onnistu rekrytoinnissa.

Rekrytoinnin onnistuminen vaati tekemistä, näkemystä ja kokemusta, jota moniammatillisella tiimillämme on. Varmista rekrytointiprosessin onnistuminen ja toteuta se ammattilaisen avulla.

Suorahaku

Löydä asiantuntijoita tai johtoa vaativiin tehtäviin.

Haluat varmistua onnistuneesta rekrytoinnista, mutta sinulla ei ole resurssesseja tehdä itse tai osaamisen löytyminen tuntuu vaikealta. Me tiedämme, mitä onnistunut rekrytointi edellyttää, hyödynnä suorahakua jo tänään.

Business coaching

Avaa toimintamahdollisuuksia ja laajenna näkökulmia.

Business coaching energisoi valmennettavan muutoksiin ja lisää resilienssiä. Luottamuksellinen valmennussuhde on kannattava voimavara.

Valmennus

Vahvista muutoskyvykkyyttä ja tiimejä.

Valmennamme ihmisiä yritysten muutosvaiheiden läpivienneissä ja luomme organisaatioihin ja tiimeihin yhteishenkeä. Kokemuksemme ja erilaisten organisaatioiden tuntemus tuo syvyyttä valmennuksiimme.

Outplacement

Huolehdi työnantajamielikuvasta ja lähtevistä osaajista.

Moniammatillisella tiimillämme on vuosien kokemus outplacementistä – kohdistuipa muutosturva suurempaan joukkoon tai tarkasti räätälöitävään yksittäiseen urasuunnitelmaan.

Interim-vuokrajohtaja

Rekrytoi vuokratyöntekijä muutokseen tai projektiin.

Asiantuntija, päällikkö tai johtaja – rekrytoi osaavaa eristyisasiantuntijuutta tarkasti tarpeeseen.

Ota yhteyttä

Me olemme sinuun pian yhteydessä. Yhteydenotto menee Harri Jääskeläiselle. Harri on sinuun yhteydessä tänään tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.


  Tuocon toimipisteet

  Imatra
  Koskenparras 5 imatra
  Vantaa
  Tietotie 9
  Tampere
  Rautatienkatu 21
  Turku
  Tykistu00f6katu 4, 20520 Turku, Suomi
  Jyvu00e4skylu00e4
  Kauppakatu 39, 40100 Jyvu00e4skylu00e4, Suomi

  Yhteydenotto

  Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

  Katso kaikki yhteystietomme