15 vuotta yrittäjänä

Ihmiset ylittämässä katua Helsingissä.
Johanna Eskola Yrittäjän päivä Tuocon

Yli 15 vuotta yrittäjyyden poluilla: Vapaus, Intohimo ja Työelämän Muutos 

Malja yrittäjyydelle! Yrittäjyys on ollut työelämäni vahva kulmakivi. Kasvaminen yrittäjäperheessä on avannut silmäni monille yrittäjyyden mahdollisuuksille ja haasteille. Nyt, yli 15 vuotta oman yrittäjätaipaleeni alkamisen jälkeen, pysähdyin hetkeksi pohtimaan matkaani ja mitä olen sen varrella oppinut. 
 
Yrittäjyys on minulle enemmän kuin työ. Se on intohimo, joka ruokkii luovuuttani, antaa minulle mahdollisuuden toteuttaa omia visioitani ja innostaa myös ympärillä olevat ihmiset mukaan matkalle. Näen jokaisen päivän mahdollisuutena tehdä jotain merkityksellistä ja rakentavaa. Tämä intohimo auttaa minua löytämään voimaa myös vaikeina aikoina ja innostaa minua jatkuvasti etsimään uusia tapoja kehittää liiketoimintaamme. 
 
Yrittäjyys on vapautta tehdä päätöksiä oman yrityksen lähtökohdista käsin. Se antaa mahdollisuuden unelmoida isosti ja luoda innostavan matkan kohti tavoitteita. Samalla yrittäjyys tuo mukanaan suuren vastuun omista työntekijöistä ja taloudellisesta menestyksestä riskeineen. Tämä vastuu on kuitenkin voimavara, joka auttaa meitä yrittäjiä kasvamaan ja kehittymään niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin. 
 
Yksi suurimmista syistä, miksi yrittäjyys resonoi minussa niin vahvasti, on sen kyky muuttaa ja parantaa työelämää. Yrittäjinä meillä on mahdollisuus luoda työpaikkoja, jotka tarjoavat inspiroivan ja motivoivan ympäristön työntekijöille. Voimme luoda toimintamalleja, jotka tukevat työn ja vapaa-ajan tasapainoa sekä henkistä hyvinvointia. Näin voimme olla osa suurempaa muutosta kohti inhimillisempää ja kestävämpää työelämää. 
 
Yhteenvetona haluan sanoa, että yrittäjyys on matka, joka tarjoaa vapautta, intohimoa ja vastuuta. Se on mahdollisuus muuttaa ja parantaa sekä omaa elämäämme että ympärillämme olevaa maailmaa. Olen kiitollinen jokaisesta kohtaamastani haasteesta ja jokaisesta hetkestä, joka on muokannut minusta sen yrittäjän, joka olen tänään. Kiitos teille, jotka olette olleet osa tätä matkaa kanssani, sillä ilman teitä ei matkani varmasti olisi ollut yhtä merkityksellinen. 
 
#Yrittäjyys #Intohimo #Vastuu #TyöelämänMuutos #YhdessäEteenpäin 

Yhteydenotto

Mikäli tahdot lisätietoja, olethan yhteydessä

Katso kaikki yhteystietomme